Finn Harps Shamrock İddaa Tahmini 01.07.2022

İrlanda Premier Lig’de play out hattında yer alan Finn Harps evinde, lider Shamrock ile kozlarını paylaşacak. Saat 21.45’de başlayacak karşılaşmanın bets10 sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Shamrock bugün Finn Harps karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Finn Harps galibiyetine 7.50, beraberlik tercihine 4.50, Shamrock galibiyetine 1.40 oran veriyor. 

Finn Harps’dan 1 Puan

Finn Harps, İrlanda Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri St. Patricks ile 2-2 berabere kaldılar. 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 1 puan ile ayrılmayı başaran Ollie Horgan’ın ekibinde galibiyet hasreti 7 maça çıkmış oldu. İrlanda Premier Lig’de play out hattında bulunan Finn Harps, ligin son sırasındaki UCD’nin sadece 3 puan üzerinde. Bu hafta iç sahada lider Shamrock’u konuk edecek Finn Harps’da David Webster’in sakatlığı devam ediyor.

Shamrock’dan 3 Puan

Shamrock, İrlanda Premier Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta St. Patricks deplasmanına konuk olan Shamrock, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Bir önceki hafta ise Bohemians’ı 1-0 mağlup etmeyi başardılar. En yakın takipçisi Dundalk’ın 10 puan önünde liderliğini devam ettiren Stephen Bradley’in ekibi, bu hafta konuk olacağı Finn Harps deplasmanında da maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Shamrock’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Finn Harps – Shamrock Maç Bilgileri

Finn Harps – Shamrock Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve Nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Showgrounds Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Finn Harps’da David Webster’in sakatlığı devam ediyor.

Finn Harps'ın ilk 11’i Belli mi?

Finn Harps’ın muhtemel kadrosu: Mark McGinlay, Regan Donelon, Rob Slevin, Ryan Rainey, Conor Tourish, Ryan Connolly, Mark Timlim, Ethan Boyle, Jesse Devers, Eric McWoods, Yousef Mahdy

Shamrock'un ilk 11’i Belli mi?

Shamrock’un muhtemel kadrosu: Alan Mannus, Sean Gannon, Sean Hoare, Barry, Richard Towell, Roberto Lopes, Dylan Watts, Daniel Mandriu, Rory Gaffney, Andy Lyons, Jack Bryne

İddaa Tahmini

Finn Harps, ligin zayıf takımlarından biri olarak gösteriliyor. Geçen hafta sürpriz bir beraberlik aldılar am abu hafta lider Shamrock’a güçleri yetmez. Son 2 maçını kazanan ve liderliğini sürdüren Shamrock, bu hafta Finn Harps deplasmanında da 3 puan sevinci yaşar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.24

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.40

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Shamrock, ilk yarıda bulduğu tek golle kazandı ve galibiyet serisini sürdürerek liderliğini devam ettirdi.