St. Patricks Drogheda United İddaa Tahmini 01.07.2022

İrlanda Premier Lig’de alt sıralarda yer alan Drogheda United deplasmanda, St. Patricks’in konuğu olacak. Mücadele saat 21.45’de başlayacak olup bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

St. Patricks ve Drogheda United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. St. Patricks kazanır 1.40, beraberlik 4.75, Drogheda United kazanır ise 7.00 olarak açıklanmış.

St. Patricks Lidere Kaybetti

St. Patricks, geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Shamrock karşısında puan almayı başaramadı. Lidere karşı 2-1 kaybettiler ve 4. sırada kaldılar. Derry City’nin kazandığı haftayı puansız geçen St. Patricks, İrlanda Premier Lig’de oynadığı son 2 maçta 5 puan bıraktı. İlk 3 yarışında yara alan St. Patricks, bu hafta Drogheda United ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde St. Patricks’de Ronan Coughlan ve Adam Murphy’nin sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Drogheda United 5 Maçtır Kaybetmiyor

Drogheda United, İrlanda Premier Lig’de son 5 maçta da mağlubiyet yüzü görmedi. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Sligo Rovers ile golsüz berabere kaldılar. Güçlü rakibine karşı da puan almayı başaran Drogheda United, puanını 22 yaptı ve Finn Harps ile arasındaki 10 puanlık farkı korudu. Play out hattında yer alan Finn Harps ile aralarında 10 puanlık fark var. Maç öncesinde Drogheda United’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

St. Patrick – Drogheda United Maç Bilgileri

St. Patrick – Drogheda United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oriel Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

St. Patricks’de Ronan Coughlan ve Adam Murphy’nin sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

St. Patrick'in ilk 11’i Belli mi?

St. Patricks’in muhtemel kadrosu: Joseph Anang, Ian Bermingham, Tom Grivosti, Jason McClelland, Anthony Breslin, Sam Curtis, Joseph Redmond, Christopher Forrester, Adam O’Reilly, Eoin Doyle, Tunde Owolabi

Drogheda United'ın ilk 11’i Belli mi?

Drogheda United’ın muhtemel kadrosu: Sam Long, Sean Roughan, Keith Cowan, Dane Massey, Gary Deegan, Chris Lyons, James Clarke, Darragh Nugent, George Poynton, Dayle Rooney, A. Quinn

İddaa Tahmini

Drogheda United, ligde 5 maçtır kaybetmiyor. St. Patricks ise geçen hafta Shamrock’a kaybetmişti. Son haftalarda güven vermiyorlar. En mantıklı seçim gollere yönelmek. İki takımdan da gol beklentim var. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Mobilbahis Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: St. Patricks, kolay bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Drogheda United’ı 3 golle geçtiler.