FC Lahti Inter Turku Bahis Tahmini 02.07.2022

Finlandiya Veikkausliiga‘nın 11. sırasında yer alan FC Lahti ile 4. sıradaki Inter Turku karşı karşıya geliyor. 2 Temmuz Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak mücadele, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Betroad, FC Lahti galibiyetine 3.85, beraberliğe 3.85, Inter Turku galibiyetine ise 1.82 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

FC Lahti 6 Maçtır Kazanamıyor

Finlandiya Veikkausliiga’da 12 haftadan 2 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle 9 puan toplamayı başaran FC Lahti, en alt sıradaki HIFK Helsinki’nin ardından en zayıf halka haline geldi. Son 6 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, son 6 haftadan 4 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Son olarak Inter Turku deplasmanına konuk olan ve karşılaşmadan 5-1’lik mağlubiyetle ayrılan FC Lahti cephesinde, teknik adam Ilir Zeneli’nin tahtının salladığını söyleyebiliriz. Bu hafta yeniden Inter Turku karşısına çıkacak olan ev sahibi, son maçta sergilediği kötü futbolun ardından, ilk maçını 5-1 kaybettiği Inter Turku karşısında sahaya zayıf halka olarak çıkacak.

Inter Turku Vites Yükseltti

Inter Turku cephesinde harka hücum performansı tam gaz devam ederken, konuk ekip son 5 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Son 5 haftadan 3 beraberlik, 2 galibiyet alan FC Lahti, 12 hafta sonunda tam 24 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, ligin en golcü takımı haline geldi. Son olarak sahasında FC Lahti’yi tam 5-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran Jose Riveiro’nun öğrencileri, sezonun ikinci yarısını bu hafta FC Lahti karşısında açacak. Konuk ekip zaman zaman düşüşe geçse de genel performansıyla ligin etkili takımları arasında yer alıyor. 18 puana sahip olan Inter Turku’nun lider ile arasında 11 puan fark bulunuyor.

FC Lahti – Inter Turku Maç Bilgileri

FC Lahti – Inter Turku Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 18:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kisapuisto Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

FC Lahti cephesinde Alan Henrique kart cezalısı. Inter Turku’da bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor.

FC Lahti’nin 11’i Belli mi?

FC Lahti’nin muhtemel kadrosu: Antonio Reguero, Penninkangas, Juho Pirttijoki, Martinos Christofi, Eduards Emsis, Hysen Memolla, Arttu Heinonen, Matti Klinga, Loorents Hertsi, Altin Zeqiri, Geoffrey Chinedu.

Inter Turku’nun 11’i Belli mi?

Inter Turku’nun muhtemel kadrosu: Walter Viitala, Ruxi, Rodrigo Arciero, Rick Ketting, Tommi Jyry, Petteri Forsell, Aleksi Paananen, Juho Hyvarinen, Benjamin Kallman, Matias Tamminen, David Haro.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde yükselişe geçen Inter Turku, son maçta farklı skorla mağlup ettiği FC Lahti karşısında bir kez daha galip gelecek ve sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.72

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rick Ketting ile 1-0 öne geçmeyi başaran Inter Turku, deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. FC Lahti ise iç sahada kritik bir geri dönüşe imza attı.