İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 02.07.2022

2 Temmuz Cumartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

AIK Stockholm – Mjallby: MS 1, 1.25 (iddaa) – 1.44 (Bets10) ; AIK Stockholm, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Degerfors deplasmanında 2 puan bıraktı. Degerfors ile 1-1 berabere kaldılar ve liderlik şansını kaçırdılar. Hacken’ın puan kaybettiği haftada 2 puan bırakan Bartosz Grzelak’ın ekibi, 2. sıradaki yerini koruyor. Lider Hacken ile de eşit puana sahip olduklarını belirtelim. İsveç Allsvenskan’da üst üste 9 maçtır kaybetmeyen AIK Stockholm, bu hafta Mjallby karşısında maçın net favorisi. Mjallby, geçen hafta iç sahada konuk ettiği Norrköping ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Mjallby, son 5 maçından da galibiyet çıkartamadı. İsveç Allsvenskan’da bu sezon 4 galibiyeti bulunan Christian Jardler’in ekibi, topladıı 16 puan ile 9. sırada yer alıyor. Bu hafta ise AIK Stockholm deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Mjallby’de Herman Johansson’un kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. AIK Stockholm, ligde liderlik hesapları yapıyor. Uzun bir süredir mağlubiyet yaşamıyorlar. Mjallby ise son haftalardaki paun kayıplarına devam ediyor. Bartosz Grzelak’ın ekibi, iç sahada 3 puana yakın taraf.

Helsingborgs – Kalmar: MS 2, 1.67 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Helsingborgs, bu sezon İsveç Allsvenskan’da zor bir süreçten geçiyor. Geride kalan 12 hafta sonunda sadece 1 galibiyetleri var. Topladığı 5 puan ile ligin son sırasında yer alan Olof Mellberg’in öğrencileri, son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşamaya da devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Malmö deplasmanına konuk olan Helsingborgs, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Son 5 maçını da kaybeden Helsingborgs’un 8 maçtır ise galibiyet alamadığını belirtelim. Kalmar, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Guldfageln Arena’da konuk ettikleri IFK Varnamo’yu 1-0 mağlup etmeyi başardılar. İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Henrik Rydström’ün ekibi, bu hafta ise Helsingborgs deplasmanına konuk olacak. 19 puana sahip olan Kalmar, İsveç Allsvenskan’da 6. sırada yer alıyor. İlk 3 umutlarını da sürdüren Kalmar, bu hafta Helsingborgs karşısına maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Kalmar’da önemli bir eksik yok. Kalmar, maçın favorisi. Son 3 maçta 7 puan topladılar. Helsingborgs ise ligin son sırasında yer alıyor. 9 maçtır galibiyet alamıyorlar. Kalmar’ın bu hafta yine kazanacağını düşünüyorum.

Sligo Rovers – Shelbourne: MS 1, 1.92 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; Sligo Rovers’ın yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Drogheda United deplasmanına konuk olan Sligo Rovers, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. İrlanda Premier Lig’de son 4 maçta da mağlubiyet yaşamayan Sligo Rovers, bu 4 maçlık süreçte ise 8 puan topladı. İlk 3 umutlarını devam ettiren Liam Buckley’in ekibi, 3. sıradaki Derry City’nin 8 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta Shelbourne’u konuk edecek Sligo Rovers’da önemli bir eksik bulunmuyor. Shelbourne, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Dundalk ile golsüz berabere kaldılar. İrlanda Premier Lig’de son 3 maçta da galibiyet alamayan Shelbourne, güçlü rakibi Dundalk karşısında 1 puan aldı ve biraz olsun moral buldu. Bu hafta ise Sligo Rovers deplasmanına konuk olacaklar. Play out hattının 13 puan üzerinde yer alan ve rahat bir konumda bulunan Shelbourne, bu hafta Sligo Rovers deplasmanında çıkış arıyor. Maç öncesinde Shelbourne’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Sligo Rovers, son 4 maçta 8 puan topladı. İrlanda Premier Lig’de ilk 3 umutlarını da devam ettiriyorlar. Bu hafta konuk edecekleri Shelbourne karşısında da kazanırlar ve yenilmezlik serisin 5 maça çıkartırlar.

Toplam İddaa Oranı: 4.00

Bets10 Bahis Oranı: 6.15