Jerv Haugesund Bahis Tahmini 02.07.2022

Norveç Eliteserien Ligi‘nin alt sıralarında yer alan Jerv ile Haugesund, 2 Temmuz Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Jerv galibiyetine 3.20, beraberliğe 3.75, Haugesund galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.62, KGYOK seçeneği ise 2.30 oran kazandırıyor.

Jerv Düşme Potasında

Son hafta sahasında HamKam’ı konuk eden Jerv, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, en yakın rakibi karşısında kaybedilen 3 puan ev sahibini düşme hattına sürükledi. Ligin yeni temsilcisi ilk 10 haftadan sadece 7 puan toplamayı başarırken, tam 7 haftadır maç kazanamıyor. Ligin en az gol atan takımı olarak yoluna devam eden Jerv, kalesinde ise 19 gole engel olamadı. Arne Sandsto yönetiminde ligin zayıf halkaları arasında yer alan ev sahibinde kötü gidişata milli arada çare olmazken, Jerv mevcut performans grafiğiyle düşme adayları arasında başı çekiyor. Molde maçının ertelenmesiyle birlikte dinlenme fırsatı bulan Jerv, bu hafta Play Out hattındaki Haugesund karşısında galibiyete arayacak. Ev sahibinin düşme hattından kurtulmak için 3 puana ihtiyacı var.

Haugesund Savunmasıyla Güven Vermedi

Norveç Eliteserien Ligi’nde zor günler geçiren Haugesund, milli aradan galibiyetle döndü. Sahasında Viking’i konuk eden Jostein Grindhaug ve öğrencileri karşılaşmadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı. 10 kişi kalan rakibi karşısında 2-1 geriden gelerek galibiyete uzanan konuk ekip, fırsatları iyi değerlendirdi. 12 haftadan 12 puan toplamayı başaran ve alt sıralardan kurtulamayan Haugesund, milli ara öncesi üst üste 3 beraberlikle yükselişin sinyallerini vermişti. Alt sıralardan kurtulmak adına önemli bir adım atan konuk ekip, galibiyetlerine Jerv karşısında devam etmek istiyor. 12 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabilen Haugesund, kalesinde 24 gole engel olmayı başaramazken, ligin en fazla gol yiyen takımı konumunda yer alıyor.

Jerv – Haugesund Maç Bilgileri

Jerv – Haugesund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele J.J. Ugland Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Jerv’in 11’i Belli mi?

Jerv’in muhtemel kadrosu: Oystein Ovretveit, Torje Wichne, Mathias Haarup, Daniel Arrocha, Martin Kolskogen, Alves Furtado, John Norheim, Mathias Wichmann, Erik Brenden, Rodney Antwi, Aral Simsir.

Haugesund’un 11’i Belli mi?

Haugesund’un muhtemel kadrosu: Egil Selvik, Baertelsen, Nikolas Walstad, Soren Reese, Christos Zafeiris, MadsSande, Peter Therkildsen, Alioune Ndour, Ulrik Fredriksen, Söderlund, Kevin Krygard.

İddaa Tahmini

Alt sıralardan kurtulmayı başaramayan ve savunmadaki hatalarına haftalardır devam eden Jerv ve Haugesund’un karşı karşıya geleceği mücadelede, iki takımda fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Felix Schroter attı, Jerv haftalar sonra Norveç Eliteserien Ligi’nde galip gelmeyi başardı. Ev sahibi Haugesund karşısında sürpriz bir galibiyete imza attı.