Aalesund Stromsgodset Bahis Tahmini 03.07.2022

3 Temmuz Pazar akşamı Türkiye saat ile 19:00’da sahne alacak olan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde, Aalesund ile Stromsgodset karşı karşıya gelecek. Mücadele nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Bets10, Aalesund galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.75, Stromsgodset galibiyetin ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.20 oran kazandırıyor.

Aalesund Evine Mağlubiyetle Döndü

Norveç Eliteserien Ligi’nde 12 haftalık fikstürden 4 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle 16 puan toplamayı başaran Aalesund, ligin orta sıralarına demir attı. Lars Bohinen ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Bodo/Glimt deplasmanına 4 haftalık yenilmezlik serisiyle çıkarken, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Son 4 haftada 8 gol bulmayı başaran ev sahibi, Bodo/Glimt deplasmanında yetersiz bir hücum performansı ortaya koydu. İç sahada sadece liderin en yakın takipçisi Molde’ye galibiyet şansı veren ev sahibi, taraftarı önünde iyi performanslar sergilerken, ilk 12 haftada iç saha performansı Aalesund’u alt sıralardan kurtardı.

Stromsgodset Haftaya Damga Vurdu

Stromsgodset, son hafta lider Lilleström’e ilk mağlubiyetini tattırırken, Norveç Eliteserien Ligi’nde haftaya damgasını vurdu. Rakibine 1 isabetli şut şansı veren ekip, Ipalibo, Tokstad ve Salvesen’in golleriyle 3-0’lık galibiyete uzandı. Son 8 haftada sadece 1 kez mağlup olan konuk ekip, Elitserien Ligi’nde yükselişe geçti. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve ilk 4 haftadan sadece 3 puan çıkarabilen Stromsgodset, son haftalardaki başarısıyla puanını 20’ye yükseltirken, 4. sırada kendisine yer buldu. Lider ile arasında 7 puan fark bulunan  Henrik Pedersen’in öğrencileri, 12 haftanın 9’unda skor üretmeyi başarırken, son 6 haftanın tamamında ise gol buldu.

Aalesund – Stromsgodset Maç Bilgileri

Aalesund – Stromsgodset Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Color Line Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aalesund cephesinde Erlend Segberg sakatlığı devam ediyor. Dario Canadija ise kart cezalısı. Stromsgodset takımında Kreshnik Krasniqi’nin sakatlığı devam ediyor.

Aalesund’un 11’i Belli mi?

Aalesund’un muhtemel kadrosu: Sten Grytebust, Golubovic, Jeppe Moe, Besim Serbecic, Alexander Andersen, Bolkan Nordli, Nenass, Sigurd Haugen, Matta, Simen Rafn, Torbjorn Kallevag.

Stromsgodset’in 11’i Belli mi?

Stromsgodset’in muhtemel kadrosu: Viljar Myhra, Christopher Vilsvik, Gustav Valsvik, Thomas Grogaard, Halldor Stenevik, Johan Hove, Ari Leifsson, Jack Ipalibo, Herman Stengel, Kristian Enersen, Lars Salvesen.

İddaa Tahmini

Son 8 haftada sadece 1 kez mağlup olan Stromsgodset, son haftaların formda takımlarından. Lideri mağlup ederek güven tazeleyen konuk ekip, bu hafta tekrar sahadan galip ayrılmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.64

Best10 Oranı: MS 2, Oran 3.10

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sigurd Haugen attı, Aalesund iç sahada kazandı. Geçtiğimiz hafta lider karşısında kazanan Stromsgodset karşısında sergilediği iyi futbol ve aldığı galibiyetle, ev sahibi bizleri bu haftada yanılttı.