İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 03.07.2022

3 Temmuz Pazar akşamı için Norveç Eliteserien Ligi’nde yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

HamKam – Molde: MS 2, 1.76 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi’nde liderin en yakın takipçisi Molde, 3 Temmuz Pazar akşamı HamKam deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadele, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. HamKam, Norveç Eliteserien Ligi’nde son 2 haftadan galip ayrılmayı başarırken, düşme hattından uzaklaşmaya devam etti. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan ev sahibi, Svein Inge Haagenrud önderliğinde 11 karşılaşmadan 3 galibiyet, 6 beraberlik, 2 mağlubiyetle 15 puan toplamayı başarırken, 9. sırada yer aldı. Ligi en az mağlup olan takımları arasında yer alsa da, galibiyet adına zorlanarak üst sıralardan uzak kalan ev sahibi, son 2 haftada Jerv ve Sarpsborg’u mağlup etmeyi başarırken, attığı 5 gole karşılık, kalesinde 3 gole izin verdi. Son haftalarda hücum hattında yükselen performansıyla dikkat çeken HamKam, savunmada aynı etkiyi göstermeyi başaramasa da, üst üste galibiyetlerle moral depoladı. Ev sahibi bu hafta liderin en yakın takipçisi Molde ile karşılaşacak. Konuk ekip Molde geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçirdi. Jerv maçının ertelememesiyle birlikte formda ekip dinlenme şansı buldu. Molde, Norveç Eliteserien Ligi’ne 6 haftalık galibiyet serisiyle damga vurdu. Milli ara öncesi 5’te 5 yaparak liderin en yakın takipçisi haline gelen konuk ekip, ara dönüşü deplasmanda Odds BK’yı 2-1 mağlup ederken, lider ile puan farkını 2’ye kadar indirdi. 6 haftadır kazanan Erling Moe’nin öğrencileri, ligin en formda takımı olarak yoluna devam ediyor. Bu hafta HamKam deplasmanına konuk olacak olan Molde, ligin yeni temsilcisine puan kaptırmak istemiyor. 11 hafta sonunda sadece 2 kez mağlup olan Molde, mağlubiyetlerini iç sahada alırken, deplasmanda ise namağlup bir performans grafiği çizdi. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu 3 puanla Bodo/Glimt’e kaptıran Molde, bu sezon çok daha istikrarlı bir performans grafiğiyle şampiyonluğa göz kırpıyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde adım adım liderliğe yürüyen ve son 6 haftanın tamamında galip ayrılan Molde, HamKam deplasmanında galibiyetlerine bir yenisini daha eklemeyi başaracaktır.

Kristiansund BK – Lilleström: MS 2, 1.71 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi’nin en zayıf halkası Kristiansund BK ile lider Lilleström, 3 Temmuz Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden canlı takip edebilirsiniz. Kristiansund BK cephesinde galibiyet hasreti devam ediyor. Ev sahibi Norveç Eliteserien Ligi’nde henüz galibiyetle tanışmayı başaramazken, 9 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi ve ligin en zayıf halkası oldu. Christian Michelsen yönetiminde zor günler geçirmeye devam eden ev sahibi, son olarak Rosenborg deplasmanına konuk olurken, karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve üst üste 5. Mağlubiyetini aldı. Kalesinde tam 19 gole engel olmayı başaramayan Kristiansund BK cephesinde milli arada kötü gidişata çare olamadı. Bu hafta sahasında lideri konuk edecek olan ev sahibi, ligin en zayıf performansıyla lider karşısında güven vermekten çok uzakta. Lilleström’de namağlup seri sona erdi. Norveç Eliteserien Ligi’nin namağlup lideri olarak Stromsgodset deplasmanına konuk olan Lilleström, ilk kez bir maçta skor üretmeyi başaramazken, ligde ilk mağlubiyetini 3-0’lık skorla aldı. 90 dakika sonunda 1 kez isabetli şutla rakip kalede tehlikeli olan konuk ekip, 11 maçlık yenilmezlik serisini kaybetse de, liderliğini sürdürüyor. Maç fazlasıyla en yakın rakibinin 2 puan üzerinde yer alan Jörgen Lennartsson’un öğrencileri, attığı 24 gole karşılık, kalesinde 11 gole engel olamadı. Tekrar toparlanmak isteyen Lilleström, bu hafta ligin en zayıf halkası Kristiansund BK karşısına deplasmanda çıkacak. Konuk ekip liderli koltuğunda kalmak istiyorsa, kısa süre içerisinde toparlanmak zorunda. Lilleström ilk 11 haftanın en iyi takımı olduğunu söyleyelim. Konuk ekip toparlanacak güçte. Norveç Eliteserien Ligi’nin lideri Lilleström, ilk mağlubiyetini 12. Haftada aldı. Hemen toparlanmak isteyen Lilleström, henüz maç kazanamayan Kristiansund deplasmanından galip dönmeyi başarır.

Aalesund – Stromsgodset: MS 2, 2.64 (iddaa) – 3.10 (Bets10) ; 3 Temmuz Pazar akşamı Türkiye saat ile 19:00’da sahne alacak olan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde, Aalesund ile Stromsgodset karşı karşıya gelecek. Mücadele nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Norveç Eliteserien Ligi’nde 12 haftalık fikstürden 4 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle 16 puan toplamayı başaran Aalesund, ligin orta sıralarına demir attı. Lars Bohinen ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Bodo/Glimt deplasmanına 4 haftalık yenilmezlik serisiyle çıkarken, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Son 4 haftada 8 gol bulmayı başaran ev sahibi, Bodo/Glimt deplasmanında yetersiz bir hücum performansı ortaya koydu. İç sahada sadece liderin en yakın takipçisi Molde’ye galibiyet şansı veren ev sahibi, taraftarı önünde iyi performanslar sergilerken, ilk 12 haftada iç saha performansı Aalesund’u alt sıralardan kurtardı. Stromsgodset, son hafta lider Lilleström’e ilk mağlubiyetini tattırırken, Norveç Eliteserien Ligi’nde haftaya damgasını vurdu. Rakibine 1 isabetli şut şansı veren ekip, Ipalibo, Tokstad ve Salvesen’in golleriyle 3-0’lık galibiyete uzandı. Son 8 haftada sadece 1 kez mağlup olan konuk ekip, Elitserien Ligi’nde yükselişe geçti. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve ilk 4 haftadan sadece 3 puan çıkarabilen Stromsgodset, son haftalardaki başarısıyla puanını 20’ye yükseltirken, 4. sırada kendisine yer buldu. Lider ile arasında 7 puan fark bulunan  Henrik Pedersen’in öğrencileri, 12 haftanın 9’unda skor üretmeyi başarırken, son 6 haftanın tamamında ise gol buldu. Son 8 haftada sadece 1 kez mağlup olan Stromsgodset, son haftaların formda takımlarından. Lideri mağlup ederek güven tazeleyen konuk ekip, bu hafta tekrar sahadan galip ayrılmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 7.94

Bets10 Bahis Oranı: 12.04