Hacken Elfsborg Bahis Tahmini 03.07.2022

İsveç Allsvenskan’da liderliğini devam ettiren Hacken bu hafta evinde, Elfsborg ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 18.30’da başlayacak olup bets10 sitesinden ekranlara gelecek.

Hacken ve Elfsborg arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Hacken kazanır 2.38, beraberlik 3.70, Elfsborg kazanır ise 2.80 olarak açıklanmış. 

Hacken Galibiyeti Kaçırdı

Hacken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Hammarby deplasmanında galibiyeti kaçırdı. 3 dakikada 2 gol bulan ve 2-0 öne geçen Hacken, maçın bitimine son 10 dakika kala yediği 2 golle 1 puana razı oldu. İsveç Allsvenskan’da liderliğini sürdüren Per Mathias Högmo’nun ekibi, 2. sıradaki AIK Stockholm ile eşit puana sahip. Bu hafta Bravida Arena’da konuk edecekleri Elfsborg karşısında maçın favorisiler. Üst üste 8 maçtır kaybetmeyen Hacken’ın bu hafta iç sahada kazanmasını bekliyorum. Maç öncesinde Hacken’da Kristtoffer Lund, Erik Friberg ve Benie Traore’nin sakatlıkları devam ediyor.

Elfsborg 3 Maçtır Kaybetmiyor

Elfsborg, geçtiğimiz hafta sonu farklı bir galibiyet aldı. Boras Arena’da konuk ettikleri Varbergs’i 4-1 mağlup etmeyi başardılar. İsveç Allsvenskan’da son 3 maçta 7 puan toplayan Jimmy Thelin’in ekibi, bu hafta ise lider Hacken’a karşı sürpriz arayacak. Üst üste alınan puanlar ile 7. sıraya kadar yükselen Elfsborg, üst sıra takibini de devam ettiriyor. Son 3 maçta 10 gol atan Elfsborg’un kalesinde de 4 gol gördüğünü belirtelim. Maç öncesinde Elfsborg’da Alexander Bernhardsson kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Hacken – Elfsborg Maç Bilgileri

Hacken – Elfsborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bravida Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hacken’da Kristtoffer Lund, Erik Friberg ve Benie Traore’nin sakatlıkları devam ediyor. Elfsborg’da Alexander Bernhardsson kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın Muhtemel Kadrosu: Peter Abrahamsson, Johan Hammar, Even Hovland, Gustav Berggren, Kristoffer Lund Hansen, Leo Bengtsson, Samuel Gustafsson, Mikkel Jensen, Oscar Uddenas, Alexander Jeremejeff, Valgeir Lunddal Fridriksson

Elfsborg'un ilk 11’i Belli mi?

Elfsborg’un muhtemel kadrosu: Tim Rönning, Maudo, Andre Romer, Leo Vaisanen, Johan Larsson, Emmanuel Boateng, Oliver Zanden, Jacob Ondrejka, Simon Olsson, Per Frick, Rasmus Alm

İddaa Tahmini

Hacken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Hammarby deplasmanında 2 puan bıraktı. Puan kaybına rağmen liderliğini devam ettirdiler. Son 9 maçta da mağlubiyet yaşamadıklarını belirtelim. Elfsborg, deplasmanda Etisiz. Hacken’ın kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.03

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.38

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hacken ile Elfsborg yenişemedi. Mücadele karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.