HIFK Helsinki Ilves Tampere İddaa Tahmini 04.07.2022

4 Temmuz Pazartesi günü Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde tek maç bizleri bekliyor. HIFK Helsinki sahasında Ilves Tampere‘yi konuk edecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 18:00’de start alacak.

Bets10, HIFK Helsinki galibiyetine 3.65, beraberliğe 3.40, Ilves Tampere galibiyetine ise 2.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

HIFK Helsinki Kabusa Son Verdi

HIFK Helsinki ilk galibiyetini almayı başarsa da, Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde sezonun ilk yarısını en zayıf halka olarak noktaladı. İlk 10 haftadan 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle 3 puan toplamayı başaran ev sahibi, son maçında Ilves Tampere’yi deplasmanda mağlup etti ve puan kayıplarına son verdi. İlk kez savunmada bu kadar etkili olmayı başaran Teemu Kankkunen’in öğrencileri, 87. dakikada galibiyet golünü Jusif Ali ile buldu ve evine 1-0’lık galibiyetle döndü. Hala ligin en zayıf performans karnesine sahip olan HIFK Helsinki, kalesinde gördüğü 21 gole karşılık 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Ev sahibi gol anlamında bu sezon bir türlü aradığı başarıyı yakalayamadı.

Ilves Tampere Galibiyet Peşinde

Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 11 haftadan 4 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle 15 puan toplamayı başaran Ilves Tampere, sezonun ilk yarısını 7. sırada kapattı. 4 haftalık yenilmezlik serisiyle çıktığı HIFK Helsinki’ye iç sahada 1-0 kaybeden konuk ekip, 11 haftada 2. kez skor üretmeyi başaramazken, ligin en zayıf halkasına mağlup oldu. Jarkko Wiss ve öğrencileri, hatasını deplasmanda telafi etmek istiyor. Sezonun ikinci yarısını HIFK Helsinki karşısında açacak olan Ilves Tampere, yeniden üst sıralara yetişmek istiyor. 11 maçın 9’unda skor üretmeyi başaran konuk ekipte, Kai Meriluoto ve Petteri Pennanen 11 gollük katkılarıyla takımlarının bu sezonki gol yükünü sırtlandı. Ilves Tampere karşılaşma öncesi golcülerine güveniyor.

HIFK Helsinki – Ilves Tampere Maç Bilgileri

HIFK Helsinki – Ilves Tapmere Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Telia 5G- Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

HIFK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HIFK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Beto, Carrillo, Mattila, Malolo, Eremenko, Keaton Isaksson, Eero Markkanen, Pitah, Ahadi, Glover, Nikki.

Ilves Tampere’nin 11’i Belli mi?

Ilves Tampere’nin muhtemel kadrosu: Rasmus Leislahti, Kalle Katz, Tuomas Ollila, Aapo Maenpaa, Mikael Almen, Doni Arifi, Petteri Pennanen, Axel Vidjeskog, Yussif Moussa, Kai Meriluoto, Ariel Ngueukam.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’nın en zayıf halkası HIFK Helsinki rakibini son maçta mağlup etmeyi başarsa da, sergilediği futbolla güven vermemeye devam etti. 4 maç sonra mağlup olan Ilves Tapmere, iç sahada kaybettiği 3 puanı deplasmanda alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.81

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ilves Tampere deplasmandan galibiyetle çıkmayı başardı. Konuk ekibe galibiyeti getiren gol henüz 1. dakikada Ariel Ngueukam’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.