İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.07.2022

5 Temmuz Salı akşamı, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Tur mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Lech Poznan – Qarabağ: KGVAR, 1.69 (iddaa) – 1.87 (Bets10) ; 5 Temmuz Salı akşamı Şampiyonlar Ligi’nde sahne alacak olan 1. Eleme Turu mücadelesinde, Lech Poznan ile Qarabağ karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de start alacak. Lech Poznan cephesinde transfer dönemi hareketli geçiyor. Ev sahibi geçen sezon Polonya Ekstraklasa Ligi’nde şampiyonluk ipini göğüslerken, Şampiyonlar Ligi biletiyle birlikte sezonu erken açmak zorunda kaldı. Ev sahibi şuana kadar 6 isimle yollarını ayırırken, en önemli kayıp hücum hattında yaşandı ve Jakub Kaminski yüksek bir bonservis bedeliyle takımdan ayrıldı. Afonso Sousa, Georgiy Tsitaishvili ve Artur Rudko’yu kadrosuna katan Lech Poznan cephesinde, geçen sezon başarıyı getiren teknik adam Maciej Skorza görevine devam ediyor. Geçen sezon Avrupa’dan uzak kalan Lech Poznan, teknik adam değişikliğiyle birlikte yükselişe geçti. Ev sahibi ligde geçen sezon iç sahada sadece 1 mağlubiyet aldı. Qarabağ cephesinde yeni sezon öncesi Patrick Andrade ve Ruslan Haciyev ile yollarını ayırırken, Marko Jankovic ve Luka Gugeshashvili’yi transferleri geldi. Konuk ekip geçen sezon Azerbaycan Premier Ligi’nde şampiyonluk kupasını kaldırırken, UEFA Konferans Ligi’nde ise 3 Eleme Turu’nu geçerek gruplara kalmasının ardından, Son 16 Play Off Turu’nda elendi. Gurban Gurbanov önderliğinde iyi bir sezonu geride bırakan ve kadro kalitesini büyük ölçüde koruyan Qarabağ, gözünü Şampiyonlar Ligi sahnesinde tur biletine dikti. Azerbaycan temsilcisi Lech Poznan maçı öncesi 2 hazırlık maçına çıkarken, Holstein Kiel ve Universitatea karşısında beraberliklerle yetindi. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Polonya ve Azerbaycan şampiyonları karşı karşıya gelecek. İlk maçtan avantajı ele almak isteyen iki takımında, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

Shkupi – Lincoln Red: MS 1, 1.26 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu kapsamında, Shkupi ile Lincoln Red karşı karşıya gelece. 5 Temmuz Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadeleye, Čair Stadı ev sahipliği yapacak. Goce Sedloski geçen sezon tarihe geçti ve Shkupi ilk kez Kuzey Makedonya 1. Ligi’nde şampiyonluk yaşadı. Ev sahibi büyük bir sürprize imza atarken, 33 maçtan 23 galibiyet, 7 beraberlik, 3 mağlubiyetle 76 puan topladı ve en yakın rakibine 12 puan fark açtı. Gol performansıyla öne çıkan Shkuphi, 33 maç sonunda 61 kez rakip fileleri havalandırdı. Tarihi başarının ardından Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda mücadele hakkı kazanan ev sahibi, Sedloski önderliğinde yükselişini devler sahnesine taşımak istiyor. Yeni sezon öncesi 8 isimle yolların ayıran, takıma ise 10 transfer yapan Skhupi, hem yedek kulübesini hem de kadrosunu güçlendirdi. Kuzey Makedonya temsilcisi iç saha avantajını Lincoln Red karşısında fırsata çevirmek istiyor. Cebelitarık Premier Ligi’nde geçen sezonu şampiyon tamamlayan Lincoln Red, UEFA Konferans Ligi’nde ise 1 eleme turunu geçtikten sonra, gruplara katılmış ve galibiyet dahi alamadan gruplara veda etmişti. Kendi liginde son 5 sezonun 4 şampiyonlukla tamamlayan Lincoln Red, artık Avrupa başarısı hedefliyor. Yeni sezon öncesi göreve Raúl Castillo’yu getiren konuk ekip, 8 isimle yollarını ayırırken, 5 yeni transfere imza attı. Kadrosunda önemli bir değişime giden Lincoln Red, transferlere ve teknik adam değişikliğine rağmen, Avrupa başarısı için güven vermemeye devam ediyor. Shkupi deplasmanında sürpriz arayacak olan konuk ekibi, zorlu bir Kuzey Makedonya deplasmanı bekliyor. Harika bir sezonu geride bırakan Shkupi, Şampiyonlar Ligi serüvenine iyi bir başlangıç yapacak ve 1. Eleme Turu’nun ilk maçında Lincoln Red’i mağlup etmeyi başaracaktır.

Pyunik – CFR Cluj: MS 2, 1.31 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; Pyunik sahasında CFR Cluj’u konuk edecek. 5 Temmuz Salı akşamı, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda bizleri bekleyen zorlu mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda, Ermenistan Premier Ligi’nin son şampiyonu olarak mücadele edecek olan Pyunik, tam 7 yıl sonra Premier Lig’de şampiyonluk hasretine son vermeyi başardı. Eghishe Melikyan yönetiminde iyi bir sezonu geride bırakan ev sahibi, yeni sezon öncesi kadrosunda önemli bir değişime gitti. 144 oyuncuyla yollarını ayıran Pyunik, kadrosuna David Davidyan, Milad Jahani, Yusuf Otubanjo ve Sergiy Vakulenko’yu kattı. Şampiyonlar Ligi’nde açılışı CFR Cluj karşısında yapacak olan Pyunik, transferlerine ve geçen sezonki başarısına rağmen, rakibi karşısında maç öncesi zayıf halka olarak gösteriliyor. Geçen sezon büyük bir sürprize imza atan ekip, yeni sezonda da sürprizlerine devam etmek istiyor. CFR Cluj yeni sezon öncesi Hammershöy-Mistrati, Jefté Betancor, Denis Kolinger, Christopher Braun ve Karlo Brucic’i kadrosuna kattı. Savunma hattına önemli takviyeler yapan konuk ekip, geçen sezon Romanya 1. Ligi’ni şampiyon tamamlayarak, üst üste 5. şampiyonluğunu ilan ederken, bu sezon Avrupa başarısı istiyor. Geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi’nde boy gösteren ve grubu en zayıf halkası olan CFR Cluj, Dan Petrescu önderliğindeki başarısını, bu sezon kısa sürede Avrupa’ya taşımak istiyor. Kadrosunda önemli takviyeler yapmayı başaran ve Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu öncesi transfer harekatını gerçekleştiren konuk ekip, rotasını Pyunik deplasmanına çevirdi. En son 2010 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde izlediğimiz Cluj, 1. Eleme Turu’nu geçmeye yakın taraf. CFR Cluj kadro kalitesiyle Pyunik karşısında güven veriyor. Konuk ekip 5 sezondur elde ettiği lig başarısını, devler sahnesine taşıyacak ve yeni sezonun ilk maçını kazanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.78

Bets10 Bahis Oranı: 4.20