UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

The New Saints Linfield FC Bahis Tahmini 05.07.2022

The New Saints ile Linfield FC, 5 Temmuz Salı akşamı Türkiye saati ile 21:00’de karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu mücadelesine, Park Hall Stadı ev sahipliği yapacak.

Betroad, The New Saints galibiyetine 1.80, beraberliğe 3.60, Linfield FC galibiyetine ise 4.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.90, 2.5 Alt 1.83 oran kazandırıyor.

The New Saints Kadrosunu Güçlendirdi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan The New Saints, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu kapsamında iç sahada Linfield FC ile karşı karşıya gelecek. Geçen sezon Galler Ligi’ni şampiyon tamamlayan ev sahibi, Anthony Limbrick yönetiminde yoluna devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren The New Saints, Josh Pask, Joshua Daniels ve Daniel Atherton’u kadrosuna kattı. Hazırlık maçlarında boy gösteren ev sahibi, Bala Town ve Cliftonville’yi mağlup ederken, son hazırlık maçında Larne’ye deplasmanda 2-0 kaybetti. İlk 2 maçta hücum etkisiyle dikkat çeken ekip, 2 maçta 7 gol bulmayı başardı.

Linfield FC Avantajı İstiyor

Linfield FC cephesinde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Konuk ekip ilk maçına Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda çıkacak. Geçen sezon Kuzey İrlanda Premier Ligi’nde şampiyonluk yaşayan ekip, üst üste 5 senedir şampiyonluk kupasını kimseye vermiyor. Robbie McDaid tüm şampiyonluklarda takımın başında yer alırken, yeni sezonda da görevine devam ediyor. Transfer döneminde Robbie McDaid, Cooper, McKee ve Finlayson’u kadrosuna katan konuk ekip, özelikle golcü transferine ağırlık verdi. Hazırlık maçları kapsamında Newtown ile golsüz berabere kalmasının ardından, St.Mirren’e iç sahada 2-1’lik skorla mağlup olan Linfield FC, yeni kadro yapılanmasıyla iyi bir hazırlık süreci geçirmedi. Deplasmanda avantaj peşinde olacak olan ekip, ilk maçı kaybetmek istemiyor.

The New Saints – Linfield FC Maç Bilgileri

The New Saints – Linfield FC Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Park Hall Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

The New Saints’in ilk 11’i Belli mi?

The New Saints’in muhtemel kadrosu: Daniel Atherton, Josh Pask, Astles, Chris Marriott, Danny Davies, Jon Routledge, Leo Smith, Daniel Redmond, Ryan Brobbel, Declan McManus, Jordan Williams.

Linfield FC’nin ilk 11’i Belli mi?

Linfield FC’nin muhtemel kadrosu: Chris Johns, Jimmy Callacher, Sam Roscoe, Clarke, Danny Finlayson, Jamie Mulgrew, Kirk Millar, Robbie McDaid, Eetu Vertainen, Stephen Fallon, Joel Cooper.

İddaa Tahmini

İlk maçta avantajı ele almak isteyen iki takımda, bu hafta kalesini gole kapatmakta zorlanacaktır. Tarafların 90 dakika sonunda skor üreteceği fikrindeyim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: The New Saints iç sahada kazandı. Ev sahibi 57. dakikada Ryan Brobbel ile galibiyet golünü bulurken, savunmada iyi bir sınav verdi ve Linfiedl FC golcülerine geçit vermedi. Mücadelede tek gol atıldı ve kazanan The New Saints oldu.