UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Zrinjski Mostar FC Sheriff Bahis Tahmini 06.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu ilk maçında FC Sheriff deplasmanda, Zrinjski Mostar’a konuk olacak. Saat 21.00’de start alacak karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Zrinjski Mostar ile FC Sheriff zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Zrinjski Mostar galibiyetinin 3.60, beraberlik tercihinin 3.20, FC Sheriff galibiyetinin ise 2.10 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Zrinjski Mostar Sürpriz Peşinde

Zrinjski Mostar, geçtiğimiz sezon Bosna Hersek Ligi’nde şampiyonluğa ulaşmıştı. En yakın takipçisi Tuzla City’e tam 27 puanlık fark atarak şampiyon oldular. 2018 yılından bu yana Şampiyonlar Ligi’ne katılamayan Bosna Hersek ekibi, bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne 1. Eleme turundan katılmaya hak kazandı. İlk turda Moldova’nın FC Sheriff takımı ile karşı karşıya gelecekler. Zrinjski Mostar’ı zor bir maçın beklediğini belirtelim. Karşılaşma öncesinde FC Sheriff’de önemli bir eksik bulunmuyor.

FC Sheriff Dikkat Çekti

FC Sheriff, geçtiğimiz sezon Moldova Ulusal Ligi’ni şampiyon olarak tamamlamıştı. Öte yandan Şampiyonlar Ligi’nde de müthiş işlere imza attılar. Real Madrid’i Santiago Bernabeu’da mağlup ederek dikkat çeken FC Sheriff, Shakhtar Donetsk, İnter ve Real Madrid’in bulunduğu grupta 7 puan toplamıştı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne 1. Eleme turundan katılacak olan FC Sheriff, konuk olacağı Zrinjski Mostar karşısında hem maçın hem de turun favorisi olarak gösteriliyor.

Zrinjski Mostar – FC Sheriff Maç Bilgileri

Zrinjski Mostar – FC Sheriff Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden ekranlara gelecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bijeli Brijeg Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Zrinjski Mostar'ın ilk 11’i Belli mi?

Zrinjski Mostar’ın muhtemel kadrosu: Antonio Soldo, Mario Ticinovic, Slobodan Jakovljevic, Dejan Trajkovski, Ivan Basic, Josip Corluka, Niko Jankovic, Igor Savic, Damir Zlomislic, Nemanja Bilbija, Matej Sakota

FC Sheriff'in ilk 11’i Belli mi?

FC Sheriff’in muhtemel kadrosu: Razal Abalora, Gustavo Dulanto, Patrick Kpozo, Stefanos Evangeleou, Stjepan Radeljic, Jose Vitor, Moussa Kyabou, Cedric Badolo, Bruno, Regi Lushkja, Adama Traore

İddaa Tahmini

FC Sheriff, turun net favorisi. Zrinjski Mostar deplasmanında da kazanacaklarını düşünüyorum. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nin dikkat çeken takımlarından biriydi FC Sheriff. Moldova ekibini galibiyeteye yakın görüyorum. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.84

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: FC Sheriff’in kazanması bekleniyordu ama kazanamadılar. Mücadele golsüz beraberlik ile bitti.