UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bodo/Glimt KI Klaksvik İddaa Tahmini 06.07.2022

6 Temmuz Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu‘nda bizleri, Bodo/Glimt ile KI Klaksvik mücadelesi bekliyor. Turun ilk mücadelesi Türkiye saati ile 19:00’da sahne alırken, bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Bets10, Bodo/Glimt galibiyetine 1.09, beraberliğe 9.00, Kl Klaksvik galibiyetine ise 26.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.75, KGYOK 1.42 oran kazandırıyor.

Bodo/Glimt Galibiyet Peşinde

Bodo/Glimt zirveden adım adım uzaklaşırken, rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Geçtiğimiz sezon Norveç Eliteserien Ligi’nde şampiyonluk yaşayan ev sahibi, UEFA Konferans Ligi’nde ise Çeyrek Finalist olarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Başarının mimarı Kjetil Knutsen görevine devam ederken, transfer döneminde Erik Botheim ve Patrick Berg gibi iki önemli yıldızını kadroda tutmayı başaramayan Bodo/Glimt, Norveç Eliteserien Ligi’nde yeni sezonda 12 haftayı geride bırakırken, tam 7 maçta puan kaybetti. 5 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle 19 puan toplayan son şampiyon, liderin 11 puan gerisinde yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’ne katılmak isteyen Bodo/Glimt, Avrupa sahnesine neler başarabileceğini geçtiğimiz sezonda bizlere ispatladı.

KI Klaksvik Namağlup İlerliyor

KI Klaksvik takımını Şampiyonlar Ligi sahnesinde zorlu bir deplasman bekliyor. Faroe Adaları Master Ligi’nin son şampiyonu, geçtiğimiz sezon Konferans Ligi’nin Çeyrek Finalisti Bodo/Glimt ile ilk maçına deplasmanda çıkacak. Ligde 15 haftayı 14 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Kl Klaksvik, liderlik ipini göğüslerken iyi hücum ve savunma performansıyla dikkat çekti. Tam 43 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Kl Klaksvik, kalesinde ise 4 gole engel olamadı. Mikkjal Thomassen ve öğrencileri, ligde harika bir başarı yakalasa da, Şampiyonlar Ligi seviyesi için henüz kadrosuyla yeterli değil. Zor bir eşleşmeyle karşı karşıya olan ekip, ilk maçı kaybetmeyerek şansını taraftarı önüne bırakmak istiyor.

Bodo/Glimt – KI Klaksvik Maç Bilgileri

Bodo/Glimt – Kl Klaksvik Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aspmyra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bodo/Glimt takımında Lasse Nordas ve Morten Konradsen’in sakatlıkları bulunuyor.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Moe, Wembangomo, Sery, Sondre Sorli, Kristoffer Hagen, Alfons Sampsted, Ulrik Saltnes, Hugo Vetlesen, Amahl Pellegrino, Runar Espejord.

KI Klaksvik’in 11’i Belli mi?

KI Klaksvik’in muhtemel kadrosu: Mathias Rosenorn, Rene Joensen, Da Silva, Jesper Brinck, Biskopsto Andreasen, Joannes Bjartalid, Heini Vatnsdal, Claes Kronberg, Arni Frederiksberg, Mads Mikkelsen, Holdvad.

İddaa Tahmini

UEFA Konferans Ligi’nde Çeyrek Final başarısı gösteren Bodo/Glimt, Şampiyonlar Ligi serüvenine de iyi bir başlangıç yapacak ve Faroe Adaları temsilcisi Kl Klaksvik’e gol şansı dahi vermeyecektir.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.22

Best10 Oranı: KGYOK, Oran 1.42

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bodo/Glimt sahasında Victor Boniface’nin 3 golüyle kazandı. Rakibine gol şansı vermeyen Norveç temsilcisi, aldığı 3 gollük galibiyetle tur kapısını araladı. Kazananları tebrik ederiz.