İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 06.07.2022

6 Temmuz Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Tur mücadelelerini kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Bodo/Glimt– Kl Klaksvik: KGYOK, 1.22 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; 6 Temmuz Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda bizleri, Bodo/Glimt ile KI Klaksvik mücadelesi bekliyor. Turun ilk mücadelesi Türkiye saati ile 19:00’da sahne alırken, bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Bodo/Glimt zirveden adım adım uzaklaşırken, rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Geçtiğimiz sezon Norveç Eliteserien Ligi’nde şampiyonluk yaşayan ev sahibi, UEFA Konferans Ligi’nde ise Çeyrek Finalist olarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Başarının mimarı Kjetil Knutsen görevine devam ederken, transfer döneminde Erik Botheim ve Patrick Berg gibi iki önemli yıldızını kadroda tutmayı başaramayan Bodo/Glimt, Norveç Eliteserien Ligi’nde yeni sezonda 12 haftayı geride bırakırken, tam 7 maçta puan kaybetti. 5 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle 19 puan toplayan son şampiyon, liderin 11 puan gerisinde yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’ne katılmak isteyen Bodo/Glimt, Avrupa sahnesine neler başarabileceğini geçtiğimiz sezonda bizlere ispatladı. KI Klaksvik takımını Şampiyonlar Ligi sahnesinde zorlu bir deplasman bekliyor. Faroe Adaları Master Ligi’nin son şampiyonu, geçtiğimiz sezon Konferans Ligi’nin Çeyrek Finalisti Bodo/Glimt ile ilk maçına deplasmanda çıkacak. Ligde 15 haftayı 14 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Kl Klaksvik, liderlik ipini göğüslerken iyi hücum ve savunma performansıyla dikkat çekti. Tam 43 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Kl Klaksvik, kalesinde ise 4 gole engel olamadı. Mikkjal Thomassen ve öğrencileri, ligde harika bir başarı yakalasa da, Şampiyonlar Ligi seviyesi için henüz kadrosuyla yeterli değil. Zor bir eşleşmeyle karşı karşıya olan ekip, ilk maçı kaybetmeyerek şansını taraftarı önüne bırakmak istiyor. UEFA Konferans Ligi’nde Çeyrek Final başarısı gösteren Bodo/Glimt, Şampiyonlar Ligi serüvenine de iyi bir başlangıç yapacak ve Faroe Adaları temsilcisi Kl Klaksvik’e gol şansı dahi vermeyecektir.

HJK Helsinki – Rigas Skola: MS 1, 1.57 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 6 Temmuz Çarşamba akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Tur mücadelesinde, HJK Helsinki ile Rigas Skola karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 19:00. HJK Helsinki cephesinde üst üste puan kayıpları Finlandiya Veikkausliiga’da liderlik koltuğunun kaybedilmesine neden oldu. İlk 10 haftanın 8’inden galip çıkmayı başaran Toni Koskela’nın öğrencileri, son 4 haftada ise maç kazanamazken, 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle liderin 3 puan gerisinde kaldı. Geçen sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen HJK Helsinki, Konferans Ligi hayallerine ise elemelerde Fenerbahçe mağlubiyetiyle veda etmişti. Şampiyonluğun ardından devler sahnesinde eleme mücadelesi vermeye hak kazanan ev  sahibi, ilk maçına Rigas Skola karşısında çıkacak. Finlandiya temsilcisi son haftalarda düşüşe geçse de, Rigas karşısında galibiyetin favorisi. Letonya Virsliga’nın son şampiyonu Rigas Skola, şampiyonluk zaferiyle birlikte devler sahnesi için mücadele etme hakkı elde ederken, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 1. Turu’nda Finlandiya deplasmanına konuk olacak. HJK Helsinki gibi güçlü bir rakiple eşleşen konuk ekip, yeni sezonda Virsliga’nın 20 haftasını 14 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle geçiren Rigas Skola, liderin 8 puan gerisinde yer alıyor. Şampiyonluk mücadelesinde geriye düşen Rigas Skola, son 2 hafta Spartaks ve BFC Daugavpi karşısında farklı galibiyetlere imza atarken, kalesinde ise gole izin vermedi. Zor bir eşleşmeyle karşı karşıya olan ekip, son haftalarda yükselişe geçmeyi başarsa da, Şampiyonlar Ligi sahnesinde güven vermekten çok uzakta. Finlandiya Veikkausliiga’da geçen sezonun şampiyonu, yeni sezonda ise liderin en yakın takipçisi haline gelen HJK Helsinki, Şampiyonlar Ligi serüvenine iç saha galibiyetiyle başlayacaktır.

Tobol – Ferencvaros: MS 2, 1.70 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; Tobol sahasında Ferencvaros’u konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Tur mücadelesi, 6 Temmuz Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak. Mücadele nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Kazakistan Premier Ligi’nin son şampiyonu Tobol, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’na çıkıyor. Ev sahibi geçen sezonu şampiyon noktalarken, yeni sezonda göreve Milan Milanovic’i getirdi. İlk 15 haftada 7 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetlik bir performans ortaya koyan Tobol, liderin 3 puan gerisinde şampiyonluk yarışını sürdürüyor. İç sahada namağlup bir lig performansı ortaya koyan ekip, aynı seriyi Ferencvaros karşısında sürdürmek için sahada olacak. 15 maçın 14’ünde skor üretmeyi başaran Tobol, Şampiyonlar Ligi tecrübesiyle öne çıkan Ferencvaros karşısında zayıf halka olarak gösterilse de, Milanovic’in öğrencileri iyi bir sezon geçiriyor. Tobol ilk maçta iç saha avantajını iyi değerlendirmek istiyor. Ferencvaros cephesinde yeni sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda başlıyor. Geçen sezon Macaristan Ligi’ni şampiyon tamamlayan konuk ekip, sezonun ilk yarısında beklenileni karşılayamamış ve göreve Stanislav Cherchesov’u getirmişti. Yeni hocasıyla şampiyonluk kupasını kaldıran Ferencvaros, teknik adamla yeni sezonda yoluna devam ediyor. Transfer döneminde . Adama Traoré, Mats Knoester ve Rasmus Thelander’i renklerine bağlayan ekip, kadrosunu güçlendirdi. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Ferencvaros, Tobol karşısında tecrübesiyle ön planda olacak. Şampiyonlar Ligi’ne katılmak isteyen Ferencvaros, hazırlık maçları kapsamında Ludogorets ve Karlsruher’i mağlup ederek, yeni sezon öncesi güven tazeledi. Avrupa tecrübesiyle dikkat çeken Ferencvaros, geçen sezon Şampiyonlar Ligi şansını son maçta kaçırdı. Konuk ekip bu sezon daha iyi bir performansla Şampiyonlar Ligi umutlarını sürdürecek ve Tobol deplasmanından galibiyetle dönecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.25

Bets10 Bahis Oranı: 4.84