UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Maribor Shakhtyor Soligorsk İddaa Tahmini 06.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu heyecanı devam ediyor. Maribor evinde, Shakhtyor Soligorsk’u ağırlayacak. Zorlu mücadele saat 21.15’de başlayaca olup bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

MariborShakhtyor Soligorsk arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Maribor kazanır 1.78, beraberlik 3.40, Shakhtyor Soligorsk kazanır ise 4.75 olarak açıklanmış.

Maribor Galibiyet Arayacak

Maribor, Slovenya Ligi’nde mücadele ediyor. Geçtiğimiz sezonu Slovenya Ligi’nde şampiyon olarak tamamladılar. Koper’in 3 puan önünde şampiyonluğa ulaşan Maribor, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turunda boy gösterecek. İlk turda Belarus’un Shakhtyor Soligorsk takımı ile eşleşen Maribor, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Geçtiğimiz sezon ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2. Eleme turunda İsveç’in Hammarby takımına elenen Maribor, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda etmişti.

Shakhtyor Soligorsk Avantaj Peşinde

Shakhtyor Soligorsk, geçtiğimiz sezon Belarus Premier Ligi’ni şampiyon olarak tamamladı. BATE Borisov gibi güçlü bir rakibin 10 puan önünde şampiyonluğa ulaştılar. Bu sezon ise Belarus Premier Ligi’nde çok etkili olamadıklarını belirtelim. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 1. Eleme turu maçına çıkacak olan Shakhtyor Soligorsk, Maribor deplasmanında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Shakhtyor Soligorsk’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maribor – Shakhtyor Soligorsk Maç Bilgileri

Maribor – Shakhtyor Soligorsk Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin saat 21.15’de başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ljutski Vrt Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maribor'un ilk 11’i Belli mi?

Maribor’un muhtemel kadrosu: Menno Bergsen, Max Watson, Martin Milec, Nemanja Mitrovic, Rok Kronaveter, Marko Alvir, Jan Repas, Antoine Makoumbou, Gregor Sikosek, Djordje Ivanovic, Ognjen Mudrinski

Shakhtyor Soligorsk'un ilk 11’i Belli mi?

Shakhtyor Soligorsk’ un muhtemel kadrosu: Maksim Plotnikov, Nikola Antic, Sergey Politevich, Milos Satara, Igor Ivanovic, Nikita Korzun, Roman Yuzeochukh, Gleb Shevchenko, Maksim Skavysh, Valon Ahmedi, Cherniak

İddaa Tahmini

Maribor, turun favorisi ama Shakhtyor Soligorsk kolay bir rakip değil. Darboe gibi önemli bir gol silahları var. İki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Shakhtyor Soligorsk, ilk maçtan istediğini aldı. Maribor deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler.