UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Derry City Riga FC İddaa Tahmini 07.07.2022

UEFA Konferans Ligi 1. Eleme turu ilk maçında, Derry City ile Riga FC kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 21.45’de başlayacak ve bets10 sitesinden calnı olarak izlenebilecek.

Derry CityRiga FC arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Derry City kazanır 3.00, beraberlik 3.40, Riga FC kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış.

Derry City Çıkışa Geçti

Derry City, geçtiğimiz sezonu İrlanda Premier Lig’de 4. sırada tamamlamıştı. Böylelikle UEFA Konferans Ligi bileti almaya hak kazandılar. Bu sezon ise İrlanda Premier Lig’de zirve yarışındalar ve şampiyonluk umutlarını devam ettiriyorlar. 2. sıradaki Dundalk’ın sadece 1 puan gerisinde olduklarını da belirtelim. Geçen hafta Bohemians deplasmanına konuk olan Declan Devine’ın öğrencileri, rakibini 3-2 mağlup etti ve yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı. Bu hafta ise Konferans Ligi’nde Riga FC’yi konuk edecekler. Maç öncesinde Derry City’de eksik bulunmuyor.

Riga FC Avantaj İstiyor

Riga FC, Letonya Ligi’nde mücadele ediyor. Bu sezon zirve takibini sürdüren Riga FC, lider Valmiera’nın 12 puan gerisinde. Geçtiğimiz hafta sonu Liepaja deplasmanına konuk olan Andris Riherts’in ekibi, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Son 2 maçta 5 puan kaybettiler. Bu hafta içi Konferans Ligi mesaisine çıkacak olan Letonya ekibi, ilk turda Derry City’nin konuğu olacak. Maç öncesinde Riga FC’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Derry City – Riga FC Maç Bilgileri

Derry City – Riga FC Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Brandywell Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Derry City'nin ilk 11’i Belli mi?

Derry City’nin muhtemel kadrosu: Cameron McJannett, Brian Philip Maher, Eoin Toal, Shane McEleney, Cameron Dummigan, Danny Lafferty, Joe Thomson, William Patching, Jamie McGonigle, James Akintunde, Ronan Boyce

Riga FC'nin ilk 11’i Belli mi?

Riga FC’nin muhtemel kadrosu: Nils Purins, Doug Bergqvist, Glody Muzinga, Thanos Petsos, Gabriel Ramos, Raivis Jurkovskis, Yuri Kendysh, Mikael Soisalo, Brice Tutu, Vladimirs Kamess, B. Musah

İddaa Tahmini

Derry City, hem turun hem de maçın net favorisi. Riga FC karşısında kolay bir galibiyet almalarını bekliyorum. İlk maçı The Brandywell’de kazanırlar ve tur kapısını aralarlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.27

Best10 Oranı: MS 1, Oran 3.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Riga FC, rahat bir galibiyet aldı. Rakibini 2-0 mağlup ederek tur kapısını araladılar.