İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 07.07.2022

UEFA Konferans Ligi sahnesinde 7 Temmuz Perşembe akşamı sahne alacak, 1. Eleme Tur mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

KuPS Kuopio – Dila Gori: MS 1, 1.27 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; 7 Temmuz Perşembe akşamı UEFA Konferans Ligi’nde, KuPS Kuopio ile Dila Gori karşı karşıya gelecek. 1. Eleme Turu’nun ilk maçı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alırken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Finlandiya Veikkausliiga’nın lideri KuPS Kuopio, UEFA Konferans Ligi’nde mücadele verecek. İlk 13 haftadan 9 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 30 puan toplamayı başaran ev sahibi, geçtiğimiz sezon şampiyonluğu 1 puanla kaptırdığı HJK Helsinki’nin 3 puan üzerinde liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta HJK Helsinki deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönmeyi başaran Simo Valakari’nin öğrencileri, zirvedeki yerini bir kez daha korumayı başardı. Ligin en iyi performansını sergileyen KuPS Kuopio, geçtiğimiz yıl Konferans Ligi şansını 3 eleme geçtikten sonra Play Off Turu’nda kaybetmişti. KuPS cephesinde hedef bir kez daha Konferans Ligi’nde iyi bir sezon başlangıcı. Dila Gori cephesinde Andrey Demchenko dönemi devam ediyor. Gürcistan temsilcisi geçtiğimiz yılı Erovnuli Liga’da 3. olarak tamamlamış ve şampiyonluk yarışından geri kalmıştı. Konferans Ligi’ne ise ilk turdan Zilina mağlubiyetiyle veda eden Dila Gori, bu sezon bir kez daha UEFA Konferans Ligi için mücadele verecek. Konuk ekip Erovnuli Liga’da şuana kadar 20 maça çıkarken, 10 galibiyet, 4 beraberlikle 34 puan toplamayı başardı ve bir kez daha 3. sırada yer aldı. Lider ile arasında 13 puan fark bulunan konuk ekip, son maçında T. Kutaisi’ye deplasmanda 10 kişiyle 4-1 kaybederken, sezonun en kötü sınavlarından birine imza attı. Dila Gori son haftalardaki performansıyla Konferans Ligi adına güven vermedi. İyi bir sezon geçiren KuPS Kuopio, başarısını UEFA Konferans Ligi’ne taşıyacak ve bu hafta evinde Dila Gori karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Saburtalo – Partizani Tirana: MS 1, 2.03 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; Saburtalo ile Partizani Tirana, 7 Temmuz Çarşamba akşamı kozlarını UEFA Konferans Ligi’nde paylaşacak. 1.Eleme Turu kapsamında sahne alacak mücadele, nesine.com sitesinden Türkiye saati ile 19:00’da canlı yayınlanacak. Gürcistan temsilcisi Saburtalo, UEFA Konferans Ligi 1. Eleme Turu’nda mücadele edecek. Geçtiğimiz sezonu 4. olarak tamamlayan ev sahibi, Gürcistan Erovnuli Liga’da yeni sezona teknik adam değişikliğiyle başladı. Göreve Temur Shalamberidze’yi getiren Saburtalo, şuana kadar ligde 20 haftayı geride bırakırken, 8 galibiyet, 6 beraberlikle 30 puan topladı. 5. Sırada yer alan ev sahibi, son 3 haftada namağlup bir performans ortaya koyarken, 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Yükselişe geçen Saburtalo, yükselişini UEFA Konferans Ligi’ne taşımak istiyor. Konuk ekip Partizani Tirana geçtiğimiz sezon teknik adam değişikliğine gitmiş ve ilk yarının sona ermesiyle birlikte göreve Dritan Mehmeti’yi getirmişti. Yeni hocasıyla sezonun ikinci yarısında daha etkili olan ekip, sezonu 3. Sırada noktaladı ve Konferans Ligi için mücadele etme hakkı kazandı. Yeni sezonu Konferans Ligi’nde açacak olan Partizani Tirana, henüz hazırlık maçlarında boy gösterdi. Maribor karşısında alınan 1-1’lik beraberlikle sezon hazırlıklarını sürdüren konuk ekip, transfer döneminde ise tam 9 yeni ismi kadrosuna kattı. Bedelsiz transferler yapmaya çalışan Partizani, şampiyonluk için kadro kurmaya çalışsa da, henüz o seviyeye gelmeyi başaramadı diyebiliriz. UEFA Konferans Ligi’nde Saburtalo deplasmanına konuk olacak olan Partizani Tirana, ilk maçtan avantajla ayrılmak istiyor. Yeni sezonda 20 maça çıkan Saburtalo, karşılaşmaya daha hazır takım. İlk maçına taraftarı önünde çıkacak olan Saburtalo, ilk maçı kazanarak avantajı ele almayı başaracaktır.

FC Flora Tallinn – SJK Seinajoki: KGVAR, 1.61 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; UEFA Konferans Ligi sahnesinde heyecan 1. Eleme Turu ile başlarken, FC Flora Tallinn evinde SJK Seinajoki’yi konuk edecek. 7 Temmuz Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadele A Le Coq Stadı ev sahipliği yapacak. FC Flora Tallinn cephesinde moraller yerinde. Ev sahibi Estonya Meistriliiga’da liderlik ipini göğüsledi ve adım adım şampiyonluğa ilerliyor. 18 maçta namağlup bir performans ortaya koyan ev sahibi, 16 galibiyet, 2 beraberlikle lige damga vurdu. 49 kez rakip fileleri havalandıran FC Flora Tallinn, kalesinde ise sadece 9 gole izin verirken, ligin en iyi averajına sahip. Son 3 haftada 9 gol atıp, kalesinde sadece 1 gole izin vererek üst üste galibiyetler almayı başaran Jürgen Henn’in öğrencileri, Konferans Ligi öncesi çok formda. Harika bir sezon geçiren FC Flora Tallinn, geçtiğimiz yıl Konferans Ligi’nde mücadele etmeyi başarmış ve B Grubu’nda en zayıf halka haline gelmişti. Ev sahibi bir kez daha gruplara kalmak istiyor. SJK Seinajoki cephesinde teknik adamın tahtı sallanırken, konuk ekip Finlandiya Veikkausliiga’da zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz sezon Şampiyonluk Grubu’nda yer alan ve sezonu 3. Sırada tamamlayarak Konferans Ligi için mücadele etme hakkı kazanan ekip, yeni sezonda ise küme düşme adayları arasında yer alıyor. 12 haftada sadece 3 galibiyeti bulunan SJK, ligde son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Oulu mağlubiyetinin ardından Inter Turku ve Haka ile berabere kalan ekip, uzun süredir aradığı başarıyı yakalayamadı. Zor günler geçiren SJK Seinajoki, teselliyi UEFA Konferans Ligi’nde arayacak. Estonya deplasmanına konuk olacak olan Finlandiya temsilcisi, lig karnesiyle galibiyet adına güven vermedi. UEFA Konferans Ligi’nde bu sezon ilk maçlarına çıkacak olan taraflar, elemeleri geçerek gruplara kalmak istiyor. İki takımda Konferans Ligi sahnesinde galibiyet adına güven vermedi. Taraflar savunmada zor anlar yaşayacak ve kalesini gole kapatmakta zorlanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.15

Bets10 Bahis Oranı: 6.45