UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

KuPS Kuopio Dila Gori İddaa Tahmini 07.07.2022

7 Temmuz Perşembe akşamı UEFA Konferans Ligi‘nde, KuPS Kuopio ile Dila Gori karşı karşıya gelecek. 1. Eleme Turu‘nun ilk maçı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alırken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Bets10, KuPS Kuopio galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.30, Dila Gori galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

KuPS Kuopio Çok Formda

Finlandiya Veikkausliiga’nın lideri KuPS Kuopio, UEFA Konferans Ligi’nde mücadele verecek. İlk 13 haftadan 9 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 30 puan toplamayı başaran ev sahibi, geçtiğimiz sezon şampiyonluğu 1 puanla kaptırdığı HJK Helsinki’nin 3 puan üzerinde liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta HJK Helsinki deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönmeyi başaran Simo Valakari’nin öğrencileri, zirvedeki yerini bir kez daha korumayı başardı. Ligin en iyi performansını sergileyen KuPS Kuopio, geçtiğimiz yıl Konferans Ligi şansını 3 eleme geçtikten sonra Play Off Turu’nda kaybetmişti. KuPS cephesinde hedef bir kez daha Konferans Ligi’nde iyi bir sezon başlangıcı.

Dila Gori Güven Vermedi

Dila Gori cephesinde Andrey Demchenko dönemi devam ediyor. Gürcistan temsilcisi geçtiğimiz yılı Erovnuli Liga’da 3. olarak tamamlamış ve şampiyonluk yarışından geri kalmıştı. Konferans Ligi’ne ise ilk turdan Zilina mağlubiyetiyle veda eden Dila Gori, bu sezon bir kez daha UEFA Konferans Ligi için mücadele verecek. Konuk ekip Erovnuli Liga’da şuana kadar 20 maça çıkarken, 10 galibiyet, 4 beraberlikle 34 puan toplamayı başardı ve bir kez daha 3. sırada yer aldı. Lider ile arasında 13 puan fark bulunan konuk ekip, son maçında T. Kutaisi’ye deplasmanda 10 kişiyle 4-1 kaybederken, sezonun en kötü sınavlarından birine imza attı. Dila Gori son haftalardaki performansıyla Konferans Ligi adına güven vermedi.

KuPS Kuopio – Dila Gori Maç Bilgileri

KuPS Kuopio – Dila Gori Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Savon Sanomat Areena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

KuPS Kuopio cephesinde Joona Veteli ve Nikoloz Sitchinava’nın sakatlıkları bulunuyor.

KuPS Kuopio’nun 11’i Belli mi?

KuPS Kuopio’nun muhtemel kadrosu: Johannes Kreidl, Ferreira, Carrillo, Tomas, Uzochokwu, Hamalainen, Popovitch, Jarvinen, Talles, Dahlström, Vayrynen.

Dila Gori’nin 11’i Belli mi?

Dila Gori’nin muhtemel kadrosu: Danylo Kanevtsev, Revaz Chiteishvili, Tchitchinadze, Santos de Araujo, Tsotne Mosiashvili, Dzotsenidze, Nika Gagnidze, Nascimento Silva, Paata Ghudushauri, Tornike Kapanadze, Goncalves Nogueira.

İddaa Tahmini

İyi bir sezon geçiren KuPS Kuopio, başarısını UEFA Konferans Ligi’ne taşıyacak ve bu hafta evinde Dila Gori karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: KuPS Kuopio’dan rahat galibiyet. Ev sahibi Dila Gori karşısında Janis Ikaunieks ve Tim Vayrynen’in golleriyle kazanırken, rakibine gol şansı tanımadı. Ev sahibi Konferans Ligi galibiyetiyle bu hafta bizleri yanıltmadı.