UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Saburtalo Partizani Tirana Bahis Tahmini 07.07.2022

Saburtalo ile Partizani Tirana, 7 Temmuz Çarşamba akşamı kozlarını UEFA Konferans Ligi‘nde paylaşacak. 1.Eleme Turu kapsamında sahne alacak mücadele, nesine.com sitesinden Türkiye saati ile 19:00’da canlı yayınlanacak.

Rexbet, Saburtalo galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.00, Partizani Tirana galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.95, 2.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

Saburtalo Yükselişe Geçti

Gürcistan temsilcisi Saburtalo, UEFA Konferans Ligi 1. Eleme Turu’nda mücadele edecek. Geçtiğimiz sezonu 4. olarak tamamlayan ev sahibi, Gürcistan Erovnuli Liga’da yeni sezona teknik adam değişikliğiyle başladı. Göreve Temur Shalamberidze’yi getiren Saburtalo, şuana kadar ligde 20 haftayı geride bırakırken, 8 galibiyet, 6 beraberlikle 30 puan topladı. 5. Sırada yer alan ev sahibi, son 3 haftada namağlup bir performans ortaya koyarken, 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Yükselişe geçen Saburtalo, yükselişini UEFA Konferans Ligi’ne taşımak istiyor.

Partizani Tirana Sezona Hazırlanıyor

Konuk ekip Partizani Tirana geçtiğimiz sezon teknik adam değişikliğine gitmiş ve ilk yarının sona ermesiyle birlikte göreve Dritan Mehmeti’yi getirmişti. Yeni hocasıyla sezonun ikinci yarısında daha etkili olan ekip, sezonu 3. Sırada noktaladı ve Konferans Ligi için mücadele etme hakkı kazandı. Yeni sezonu Konferans Ligi’nde açacak olan Partizani Tirana, henüz hazırlık maçlarında boy gösterdi. Maribor karşısında alınan 1-1’lik beraberlikle sezon hazırlıklarını sürdüren konuk ekip, transfer döneminde ise tam 9 yeni ismi kadrosuna kattı. Bedelsiz transferler yapmaya çalışan Partizani, şampiyonluk için kadro kurmaya çalışsa da, henüz o seviyeye gelmeyi başaramadı diyebiliriz. UEFA Konferans Ligi’nde Saburtalo deplasmanına konuk olacak olan Partizani Tirana, ilk maçtan avantajla ayrılmak istiyor.

Saburtalo – Partizani Tirana Maç Bilgileri

Saburtalo – Partizani Tirana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mikheil Meskhi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Saburtalo’nun 11’i Belli mi?

Saburtalo’nun muhtemel kadrosu: Tornike Megrelishvili, Jgerenaia, Levan Kakubava, Gia Chaduneli, Giorgi Latsabidze, Bakar Kardava, Levan Nonikashvili, Mioc, Giorgi Guliashvili, Irakli Sikharulidze, Gocholeishvili.

Partizani Tirana’nın 11’i Belli mi?

Partizani Tirana’nın muhtemel kadrosu: Alban Hoxha, Eneo Bitri, Eljon Sota, Andi Hadroj, David Atanaskoski, Aristóteles Romero, Valentino Murataj, Maguette Gueye, Engjell Hoti, Xhuliano Skuka, Ermir Spahiu.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda 20 maça çıkan Saburtalo, karşılaşmaya daha hazır takım. İlk maçına taraftarı önünde çıkacak olan Saburtalo, ilk maçı kazanarak avantajı ele almayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.03

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.40

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tedi Cara’nın golüyle Partizani Tirana deplasmandan galip ayrılıyor. Konuk ekip sezonu galibiyetle açarken, Konferans Ligi sahnesinde üst tur için büyük bir avantaj yakaladı.