UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

BATE Borisov Konyaspor İddaa Tahmini 21.07.2022

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme turu ilk maçında BATE Borisov evinde, Konyaspor ile karşılaşacak. Zorlu karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve A SPOR kanalından ekranlara gelecek.

BATE Borisov ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. BATE Borisov kazanır 5.50, beraberlik 4.00, Konyaspor kazanır ise 1.52 olarak açıklanmış.

BATE Borisov Evinde Kaybetti 

BATE Borisov, geçtiğimiz hafta Belarus Premier Ligi’nde beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Boras Arena’da konuk ettikleri Arsenal Dzyarzhynsk’e 2-1 kaybettiler. Bu sezon ligde aldıkları 2. mağlubiyet oldu. Geçen sezonu Belarus Premier Ligi’nde 2. sırada tamamlayan Aleksandr Mikhailov’un ekibi, Konferans Ligi bileti almayı başardı ve 2. eleme turunda Konyaspor ile eşleşti. Konyaspor karşısında işleri pek kolay değil. Maç öncesinde BATE Borisov’da önemli bir eksik yok. 

Konyaspor Bileti Kaptı

Konyaspor, geçen sezon Süper Lig’de son derece başarılıydı. İlhan Palut yönetiminde sezonu 3. sırada tamamlayarak Konferans Ligi biletini kaptılar. Şampiyon Trabzonspor ve 2. sıradaki Fenerbahçe’nin ardından en fazla puan toplayan takım oldular. Transfer döneminde San Jose’den Francisco Calvo, Rijeka’dan Domagoj Pavicic ve Robert Muric, Gaziantep FK’dan Muhammet Demir, Sivasspor’dan Ahmet Oğuz, Altay’dan Cebrail Karayel, Göztepe’den Kahraman Demirtaş, Sporting CP’den Bruno Paz gibi isimleri kadrosuna kattılar. Maç öncesinde Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

BATE Borisov- Konyaspor Maç Bilgileri

BATE Borisov– Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.45’de TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borisov Arena tih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

BATE Borisov'un ilk 11’i Belli mi?

BATE Borisov’un muhtemel kadrosu: Denis Scherbitski, Maksim Bordachev, Jakov Filipovic, Uladzislau Malkevich, Siarhei Sazontchik, Valeri Bocherov, Danila Nechaev, Dmitriy Bessmertny, Valeriy Gromyko, Nemanja Milic, Jaroslac Oreshkevich

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Endri Cekici, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Sokol Cikalleshi

İddaa Tahmini

Temsilcimiz Konyaspor, turun favorisi. BATE Borisov deplasmanında kazanacaklarını ve Konya’ya avantajlı bir skor ile döneceklerini düşünüyorum. Konyaspor galibiyete yakın taraf. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.68

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Temsilcimiz Konyaspor, rahat bir galibiyet aldı. 10 kişi kaldıkları maçta BATE Borisov’u 3-0 mağlup ettiler ve avantajı kaptılar.