Jahn Regensburg Köln İddaa Tahmini 30.07.2022

Almanya DFB Kupası’nda 1. Tur heyecanı devam ederken, 30 Temmuz Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da, Jahn Regensburg‘un rakibi Köln olacak. Mücadeleyi nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

Rexbet, Jahn Regensburg galibiyetine 6.00, beraberliğe 4.50, Köln galibiyetine ise 1.45 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.59, 2.5 Alt 2.42 oran kazandırıyor.

Jahn Regensburg 2’de 2 Yaptı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Jahn Regensburg, Almanya 2. Bundesliga’ya üst üste galibiyetlerle başladı. Ligin en iyi performansını sergileyen Mersad Selimbegovic’in öğrencileri, Darmstadt karşısında 2-0, Arminia Bielefeld karşısında ise 3-0’lık galibiyetlere imza attı. Geçen sezon kümede kalma mücadelesi veren ev sahibi, yeni sezonda ise çok daha etkili. 2’de 2 yapmayı başaran Jahn Regensburg, 5 gollük katkının tamamını farklı isimlerden alırken, takım olarak iyi hücum etti. Savunmada ise hataya izin vermeyen ev sahibi, Almanya DFB Kupası 1. Tur öncesi moral depoladı. Köln karşısında sürpriz arayacak olan Selinbegovic’in öğrencileri, kolay lokma olmadığını ispatladı.

Köln Galibiyet Peşinde

Köln önemli takviyelerle kadrosunu güçlendirdi. Geçen sezonu üst sıra mücadelesiyle geçiren konuk ekip, Steffen Baumgart önderliğinde Avrupa hedefine ulaşamasa da, sezonu 7. sırada kapatarak umut verdi. Yeni sezonda güçlenerek yoluna devam eden Köln, Salih Özcan’ın takımdan ayrılmasının ardından, Luca Kilian, Sargis Adamyan, Steffen Tigges, Eric Martel, Huseinbasic ve Kristian Pedersen’i kadrosuna kattı. Hazırlık maçlarında Grasshopper mağlubiyetinin ardından, Milan karşısında beraberliğe razı gelen konuk ekip, son 2 maçta Offenbach ile Nijmegen’i mağlup ederek, hazırlık sürecini iyi tamamladı. Güçlenerek yoluna devam eden Köln, Almanya DFB Kupası’da kazanarak, yeni sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Jahn Regensburg – Köln Maç Bilgileri

Jahn Regensburg – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi üzerinden Türkiye saati ile 16.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stadtisches Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Jahn Regensburg’un 11’i Belli mi?

Jahn Regensburg’un muhtemel kadrosu: Dejan Stojanovic, Benedikt Gimber, Benedikt Saller, Leon Guwara, Breitkreuz, Jan Elvedi, Nicklas Shipnoski, Maximilian Thalhammer, Prince-Osei Owusu, Andreas Albers, Joshua Mees.

Köln’nün 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Timo Horn, Schmitz, Hübers, Kilian, Hector, Duda, Steffen Tigges, Ellyes Skhiri, Kainz, Modeste, Uth.

İddaa Tahmini

Yükselen performansıyla dikkat çeken Köln, transfer döneminin etkili takımlarından birisi oldu. Güç kaybetmeyen ve kadrosuna takviyeler yapan Köln, yeni sezona galibiyetle başlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.33

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.45

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole sahne olan mücadelede, iki takımda 2’şer golle maçı seri penaltılara kadar taşırken, kazanan Regensburg oldu ve Köln karşısında büyük bir sürprize imza attı.