Chemnitzer FC Union Berlin Bahis Tahmini 01.08.2022

1 Ağustos Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da, nesine.com sitesinden canlı olarak yayınlanacak mücadelede, Chemnitzer FC ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Almanya DFB Kupası 1. Tur mücadelesine Gellertstrabe Stadı ev sahipliği yapacak.

Rexbet, Chemnitzer FC galibiyetine 21.00, beraberliğe 8.00, Union Berlin galibiyetine ise 1.15 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.20, KGYOK 1.65 oran kazandırıyor.

Chemnitzer FC’in Zorlu Sınavı

Geçen sezon Almanya Bölgesel Lig’de şampiyonluğun kıyısından dönen Chemnitzer FC, yeni sezonda yeni bir yapılanma içerisine girdi. 38 maçtan 72 puan toplamayı başaran ev sahibi, şampiyonluğu 7 puanla kaçırınca, teknik adam değişikliğine gitti. Göreve Christian Tiffert’i getiren ekip, kadrosuna 11 isimle yollarını ayırırken, 5 yeni transfere imza attı. Henüz sezonu açmayan ve Almanya DFB Kupası’nda ilk maçına çıkacak olan Chemnitzer FC, Bundesliga ekiplerinden Union Berlin’i sahasında konuk edecek. Ev sahibinin Union Berlin karşısında tur şansını düşük görüyorum. Kadro kalitesi olarak rakibinden çok geride olan ev sahibi, bu hafta sürpriz arayacak.

Union Berlin Etkisi Devam Ediyor

Union Berlin son yıllarda istikrarlı performansıyla dikkat çekiyor. Urs Fischer önderliğinde harika bir ivme yakalayan konuk ekip, 2 sezondur Bundesliga’yı üst sıralarda tamamlıyor. Avrupa biletini alan Union Berlin, geçen sezonun 5’si olmayı başardı. Yeni sezon öncesi Jordan Siebatcheu, Morten Thorsby, Jamie Leweling, Leite, Doekhi, Haberer’i kadrosuna katan konuk ekipte, Taiwo Awoniyi ve Marcus Ingvartsen takımdan yüksek bonservis bedelleriyle ayrıldı. Hazırlık sürecinde tam 7 maça çıkan ve 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Union Berlin, Urs Fischer yönetiminde hazırlık maçlarında dahi istikrarlı bir performans ortaya koydu ve güven vermeye devam etti.

Chemnitzer FC – Union Berlin Maç Bilgileri

Chemnitzer FC – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi üzerinden Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gellertstrabe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Chemnitzer FC’nin 11’i Belli mi?

Chemnitzer FC’nin muhtemel kadrosu: Jakub Jakubov, Pelivan, Campulka, Walther, Berger, Tobias Müller, Keller, Pagliuca, Furkan Kırçiçek, Max Roscher, Brügmann.

Union Berlin’nin 11’i Belli mi?

Union Berlin’nin muhtemel kadrosu: Lennart Grill, Trimmel, Giesselmann, Baumgartl, Paul Jaeckel, Niko Gießelmann, Levin Öztunalı, Sheraldo Becker, Grischa Prömel, Haraguchi, Jordan Siebatcheu.

İddaa Tahmini

Union Berlin geçen sezonki etkisin hazırlık sürecinde devam ettirdi. Urs Fischer’ın öğrencileri, Bölgesel Lig ekiplerinden Chemnitzer FC karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2 (-2), Oran 1.90

Rexbet Oranı: MS 2 (-2), Oran 2.22

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelenin normal süresinde kazanan çıkmazken, Union Berlin tur hedefine uzatmalarda tek golle uzandı ve Chemnitzer FC karşısında tur biletini cebine koydu.