Energie Cottbus Werder Bremen İddaa Tahmini 01.08.2022

Almanya Bölgesel Lig temsilcisi Energie Cottbus sahasında Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen ile karşı karşıya gelecek. Almanya DFB Kupası 1. Tur mücadelesi, 1 Ağustos Pazartesi akşamı 19:00’da, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Betroad, Energie Cottbus kazanır seçeneğine 13.00, beraberliğe 6.50, Werder Bremen kazanır seçeneğine ise 1.24 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.46, 2.5 Alt 2.82 oran kazandırıyor.

Energie Cottbus Güven Vermedi

Almanya Bölgsel Lig ekiplerinden Energie Cottbus, yeni sezon Almanya DFB Kupası 1. Tur’da start verecek. Geçen sezon şampiyonluk yarışından uzak kalmasına rağmen, Claus-Dieter Wollitz yönetiminde yoluna devam eden ev sahibi, transfer döneminde 9 isimle anlaşma sağlarken, 9 oyuncu ile yollarını ayırdı. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcilerinden Werder Bremen karşısına çıkacak olan Cottbus, zor bir eşleşmeyle karşı karşıya. Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan ev sahibi, 2 hazırlık maçına çıkarken Hertha Berlin karşısında 5-1 mağlup oldu, Bayreuth ile berabere kaldı. Hazırlık maçlarında iyi bir görüntü sergilemeyen Energie Cottbus, güven vermekten uzak kaldı.

Werder Bremen Deplasmanda Favori

Werder Bremen 1 yıllık Almanya Bundesliga hasretinin ardından Ole Werner ile lige geri döndü. Geçen sezon 2. Bundesliga’da şampiyonluk mücadelesi veren konuk ekip, şampiyon Schalke 04’ün ardından lige doğrudan yükseldi. Harika geçen sezonun ardından Almanya Bundesliga hazırlıklarına devam eden Werder Bremen, Jens Stage, Niklas Stark, Amos Pieper, Oliver Burke, Lee Buchanan, Weiser ve Salifou takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. Hazırlık maçlarında Karlsruher ve Groningen’i mağlup etmeyi başaran konuk ekip, Beşiktaş karşısında mağlup olurken, Emmen ile berabere kaldı. İyi bir hazırlık dönemi geçiren Werder Bremen, Bölgesel Lig ekiplerinden Cottbus karşısında galibiyetin favorisi.

Energie Cottbus – Werder Bremen Maç Bilgileri

Energie Cottbus – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi üzerinden Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Freundschaft Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Energie Cottbus’un 11’i Belli mi?

Energie Cottbus’ın muhtemel kadrosu: Alexander Sebald, Dennis Slamar, Jonas Böhmert, Borgmann, Wagner, Tobias Hasse, Hofmann, Kujovic, Juckel, Badu, Eric Hottmann.

Werder Bremen’in ilk 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Milos Veljkovic, Gebre Selassie, Niklas Stark, Marco Friedl, Manuel Mbom, Füllkrug, Jens Stage, Mitchell Weiser, Bittencourt, Oliver Burke.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’ya geri dönen Werder Bremen, yeni sezona iyi bir başlagnıç yapacak ve Bölgesel Lig ekiplerinden Cottbus karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2 (-2), Oran 2.25

Betroad Oranı: MS 2 (-2), Oran 2.65

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk 45 dakikayı Romano Schmid’in golüyle önde kapatan Werder Bremen, Mitchell Weiser ile galibiyet golünü buldu ve tek farklık galibiyetle 2. Tur biletini cebine koydu.