Göteborg Norrköping İddaa Tahmini 01.08.2022

İsveç Allsvenskan’da haftanın kapanış maçı. Göteborg iç sahada, Norrköping’i ağırlayacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve nesine.com sitesinden izlenebilecek.

Göteborg ve Norrköping arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Göteborg kazanır 2.50, beraberlik 3.55, Norrköping kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış.

Göteborg Favori Taraf

Göteborg, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Norrköping deplasmanına konuk oldular ve maçı 2-0 kazanmayı başardılar. İsveç Allsvenskan’da orta sıralarda yer alan Göteborg, bu hafta ise Norrköping ile iç sahada karşılaşacak. Gamla Ullevi’de konuk edecekleri Norrköping karşısında maçın favorisi olduklarını belirtelim. Roland Nilsson’un ekibinden bu hafta da galibiyet beklentim var. Maç öncesinde Göteborg’da eksik yok.

Norrköping’de Galibiyet Hasreti Sürüyor

Norrköping’de galibiyet hasreti devam ediyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Göteborg’a 2-0 kaybeden Norrköping, Göteborg ile bu hafta ise deplasmanda karşı karşıya gelecek. İsveç Allsvenskan’da üst üste 7 maçtır glibiyet alamaan Rikard Norling’in ekibi, son haftaların formsuz takımlarından biri. Bu hafta Gamla Ullevi’de konuk olacakları Göteborg karşısında da puan alma ihtimalleri düşük. Maç öncesinde Norrköping’de Jean Carlos’un sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Göteborg – Norrköping Maç Bilgileri

Göteborg – Norrköping Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gamla Ullevi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norrköping’de Jean Carlos’un sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Göteborg'un ilk 11’i Belli mi?

Göteborg’un muhtemel kadrosu: Warner Hahn, Alexander Jallow, Oscar Wendt, Mats Johan Edward Bangsbo, Carl Johansson, Amir Al Ammari, Gustav Svensson, Kevin Yakob, Oscar Vilhelmsson, Hosam Aiesh, Marcus Berg

Norrköping'in ilk 11’i Belli mi?

Norrköping’in muhtemel kadrosu: Oscar Jansson, Elohor Godswill, Linus Wahlqvist, Daniel Eid, Jean Carlos de Brito, Jacob Ortmark, Ishaq Abdulrazak, Filip Dagerstal, Christoffer Nyman, Eman Markovic, Jonathan Levi

İddaa Tahmini

Norrköping, son haftalarda galibiyeti unuttu. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Göteborg’a 2-0 kaybettiler. Göteborg’a bu kez Gamla Ullevi’de konuk olacaklar. Göteborg’dan yine galibiyet bekliyorum. Norrköping engelini geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.27

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.50

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Göteborg, beklentileri karşıladı. Geçen hafta mağlup ettikleri Norrköping’i bu kez iç sahada 2-0 ile geçerek haftayı galibiyet ile kapattılar.