İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 01.08.2022

1 Ağustos Pazartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen, 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

HIFK Helsinki – Inter Turku: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.73 (Bets10) ; Finlandiya Veikkausliiga’nın en alt sırasında yer alan HIFK Helsinki ile 8. sırada yer alan Inter Turku, 1 Ağustos Pazartesi günü kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 18:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz. Finlandiya Veikkausliiga’da geçtiğimiz hafta KuPS Kuopio deplasmanına konuk olan HIFK Helsinki, sahasında 5-1’lik hezimetle döndü ve en zayıf halka olmaya devam etti. Teemu Kankkunen ve öğrencileri, 15 haftalık fikstürden 1 galibiyet, 4 beraberlikle 7 puan toplamayı başarırken, ligin en zayıf performansını ortaya koydu. Sezonun ilk yarısını Ilves Tampere galibiyetiyle noktalayan ev sahibi, toparlanmak adına umutlanırken, sezonun ikinci yarısında kayıplarına devam etti. Son 4 haftadan 1 puan çıkarmayı başaran HIFK Helsinki, ligin en güven vermeyen takımı. Kalesinde tam 30 gole engel olamayan ev sahibi, savunma performansıyla da güven vermeyi başaramadı. Geçtiğimiz hafta Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde Honka karşısına çıkan Inter Turku, iç sahada 1-0’lık mağlubiyete razı gelirken, son 3 haftayı puansız tamamladı. Sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan Jose Riveiro’nun öğrencileri, sezonun ilk yarısını 5 maçlık yenilmezlik serisiyle kapatırken, sezonun ikinci yarısında çıktığı tüm maçları kaybetti. 15 hafta sonunda 5 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başaran Inter Turku, 8. Sıraya kadar geriledi ve üst sıralardan uzaklaştı. Konuk ekip bu hafta ligin en zayıf halkası HIFK Helsinki karşısında puan kayıplarına son vermek istiyor. Finlandiya Veikkausliiga’da zor günler geçirmeye başlayan Inter Turku, 3 maçtır devam eden puan kayıplarına en alt sırada yer alan HIFK Helsinki karşısında galibiyetle son verecektir.

Magdeburg – Frankfurt: MS 2, 1.50 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; 1 Ağustos Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te, Magdeburg ile Eintracht Frankfurt kozlarını paylaşacak. Almanya DFB Kupası 1. Tur mücadelesini nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz. Christian Titz önderliğinde geçen sezon Almanya 3. Lig’de şampiyonluk kupasını kaldıran ve 2. Bundesliga’nın yeni temsilcisi olan Magdeburg, ilk 2 haftadan 3 puan topladı. İlk hafta Düsseldorf’a 2-1 kaybeden ekip, Karlsruher’i ise  3-2 mağlup etti. İlk maçtaki hatalarını ikinci hafta telafi eden Magdeburg, savunma hattında önemli açıklar verirken, hücum hattında ise rakipleri karşısında etkili olmayı başardı. Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında Frankfurt karşısına çıkacak olan Magdeburg, geçtiğimiz hafta ligde aldığı galibiyetle moral depolasa da, Bundesliga temsilcisi karşısında güven vermedi. Frankfurt yeni sezona Avrupa şampiyonu olarak başlıyor. Oliver Glasner ve öğrencileri, geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga’da etkisiz kalırken, UEFA Avrupa Ligi’nde ise namağlup şampiyon oldu. Tarihi bir başarıyla sezonu noktalayan konuk ekip, yeni sezonda kadrosuna önemli takviyeler yaptı. Jens Petter Hauge, Lucas Alario, Mario Götze, Jakic ve Smolcic’i renklerine bağlayan Frankfurt, , Zuber, Kohr ve Zalazar ile yollarını ayırdı. Hazırlık maçları kapsamında 4 maça çıkan konuk ekip, 3 galibiyet, 1 beraberlikle süreci tamamladı. 4 maçta 9 gol atmayı başaran Frankfurt, kalesinde ise gole izin vermedi. Yeni sezona galibiyetle başlamak isteyen Avrupa şampiyonu, 2. Bundesliga ekiplerinden Magdebur karşısında mutlak favori. UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu Frankfurt, Olives Glasner yönetiminde harika performansını yeni sezonda sürdürecek ve Almanya DFB Kupası’nda sezonu galibiyetle açacaktır.

Chemnitzer FC – Union Berlin: MS 2 (-2), 1.90 (iddaa) – 2.22 (Bets10) ; 1 Ağustos Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da, nesine.com sitesinden canlı olarak yayınlanacak mücadelede, Chemnitzer FC ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Almanya DFB Kupası 1. Tur mücadelesine Gellertstrabe Stadı ev sahipliği yapacak. Geçen sezon Almanya Bölgesel Lig’de şampiyonluğun kıyısından dönen Chemnitzer FC, yeni sezonda yeni bir yapılanma içerisine girdi. 38 maçtan 72 puan toplamayı başaran ev sahibi, şampiyonluğu 7 puanla kaçırınca, teknik adam değişikliğine gitti. Göreve Christian Tiffert’i getiren ekip, kadrosuna 11 isimle yollarını ayırırken, 5 yeni transfere imza attı. Henüz sezonu açmayan ve Almanya DFB Kupası’nda ilk maçına çıkacak olan Chemnitzer FC, Bundesliga ekiplerinden Union Berlin’i sahasında konuk edecek. Ev sahibinin Union Berlin karşısında tur şansını düşük görüyorum. Kadro kalitesi olarak rakibinden çok geride olan ev sahibi, bu hafta sürpriz arayacak. Union Berlin son yıllarda istikrarlı performansıyla dikkat çekiyor. Urs Fischer önderliğinde harika bir ivme yakalayan konuk ekip, 2 sezondur Bundesliga’yı üst sıralarda tamamlıyor. Avrupa biletini alan Union Berlin, geçen sezonun 5’si olmayı başardı. Yeni sezon öncesi Jordan Siebatcheu, Morten Thorsby, Jamie Leweling, Leite, Doekhi, Haberer’i kadrosuna katan konuk ekipte, Taiwo Awoniyi ve Marcus Ingvartsen takımdan yüksek bonservis bedelleriyle ayrıldı. Hazırlık sürecinde tam 7 maça çıkan ve 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Union Berlin, Urs Fischer yönetiminde hazırlık maçlarında dahi istikrarlı bir performans ortaya koydu ve güven vermeye devam etti. Union Berlin geçen sezonki etkisin hazırlık sürecinde devam ettirdi. Urs Fischer’ın öğrencileri, Bölgesel Lig ekiplerinden Chemnitzer FC karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.50

Bets10 Bahis Oranı: 6.45