İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 31.07.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Elfsborg – Hacken: MS 2, 2.59 (iddaa) – 2.85 (Bets10) ; Elfsborg’da moraller bozuk. Son haftalarda puan kayıpları yaşayan Elfsborg, geçen hafta konuk olduğu Kalmar deplasmanında da puan alamadı. Rakibine 1-0 kaybeden Jimmy Thelin’in ekibi, İsveç Allsvenskan’da son haftalardaki düşüşünü devam ettiriyor. Üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Elfsborg, ligde 10. Sırada kadar geriledi. Bu hafta ise zirve takibinde olan Hacken ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Elfsborg’da Simon Olsson kart cezalısı. Hacken, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Djurgarden’a 2-1 kaybettiler. 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrılan Hacken’da moraller bozuk. İsveç Allsvenskanda tam 11 maç aradan sonra kaybeden Per Mathias Högmo’nun ekibi, 2. Sırada yer alıyor. Djurgarden ile aralarında 2 puanlık fark var ama Hacken’ın 1 maçının eksik olduğunu belirtelim. Bu hafta konuk olacakları Elfsborg deplasmanında yara sarmak istiyorlar. Maç öncesinde Hacken’da Ali Yousef ve Benie Traore sakat. Kristoffer Lund ise cezalı. Elfsborg, üst üste 4 maçtır galibiyet alamıyor. Geçen hafta Kalmar deplasmanında 1-0 kaybettiler. Hacken ise Djurgarden’a mağlup oldu ve liderliği rakibine kaptırdı ama hala liderlik şansı Hacken’ın elinde. Bu hafta konuk olacakları Elfsborg deplasmanında 3 puana yakınlar.

IK Sirius – Mjallby: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; IK Sirius, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Malmö deplasmanından puansız döndü. Eleda’da konuk oldukları Malmö’ye 3-1 kaybeden IK Sirius, İsveç Allsvenskan’da 3 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. 3 maçlık yenilmezlik serisi sonlanan IK Sirius’un 21 puana sahip olduğu ve 9. Sırada yer aldığını belirtelim. Malmö karşısında Dennis Widgren’in atılmasıyla tamamen dağıldılar ve maçı kaybettiler. Bu hafta Mjallby’i konuk edecek IK Sirius’da Dennis Widgren kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Mjallby, geçen hafta iç sahada konuk ettiği Degerfors karşısında kazanmayı başardı. 10 kişi kalan rakibine karşı geriye düştüler ama 3 puanı kaptılar. Son 5 dakikada Silas Nwankwo ve Noah Persson’un golleriyle 3 puanı alan Mjallby’de moraller yerinde. İsveç Allsvenskan’da bu sezon 6. Galibiyetini alan Christian Jardler’in öğrencileri, üst sıra takibini de devam ettiriyor. Bu hafta IK Sirius’a konuk olacak Mjallby’de Magnus Wörts kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Mjallby, özellikle son haftalarda hücumda üretkenlik sergiliyor. Son 6 maçta da gol bulmayı başardılar. IK Sirius’da iç sahada etkili bir takım. Hem IK Sirius hem de Mjallby gol bulur.

Hammarby – IFK Varnamo: MS 1, 1.18 (iddaa) – 1.32 (Bets10) ; Hammarby, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Varbergs deplasmanına konuk olan Marti Cifuentes’in öğrencileri, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da son haftalarda aldığı galibiyetler ile dikkat çeken Hammarby’de moraller yerinde. Son 3 maçta da kazanan ve zirve takibini devam ettiren Hammarby, İsveç Allsvenskan’da 30 puan topladı ve 4. Sırada yer alıyor. Lider Djurgarden’ın sadece 3 puan gerisindeler ve Hammarby’nin 1 maçı da eksik. Bu hafta Hammarby’de Jon Fjoluson’un sakatlığı sürüyor. IFK Varnamo’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri AIK Stockholm’e 3-2 mağlup oldular. İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 5 maçtan da galibiyet çıkartamayan Peter Johansson’un ekibi, bu 5 maçlık süreçte ise sadece 1 puan toplayabildi. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından düşme hattına da iyice yaklaştılar. Düşme hattında bulunan Sundsvall’ın sadece 3 puan gerisindeler. Bu hafta Hammarby’nin konuğu olacak IFK Varnamo’da Wenderson kart cezalısı. Hammarby, maçın net favorisi. Son 3 maçta da fire vermediler ve 9 puan toplayarak zirve takibini devam ettiriyorlar. IFK Varnamo karşısında da kazanırlar ve galibiyet serisini sürdürürler.

Toplam İddaa Oranı: 4.88

Bets10 Bahis Oranı: 6.69