HIFK Helsinki Inter Turku Bahis Tahmini 01.08.2022

Finlandiya Veikkausliiga‘nın en alt sırasında yer alan HIFK Helsinki ile 8. sırada yer alan Inter Turku, 1 Ağustos Pazartesi günü kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 18:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

Finnair Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, HIFK Helsinki kazanır seçeneğine 4.35, beraberliğe 3.85, Inter Turku kazanır seçeneğine ise 1.73 oran belirlemiş durumda.

HIFK Helsinki’de Kabus Devam Ediyor

Finlandiya Veikkausliiga’da geçtiğimiz hafta KuPS Kuopio deplasmanına konuk olan HIFK Helsinki, sahasında 5-1’lik hezimetle döndü ve en zayıf halka olmaya devam etti. Teemu Kankkunen ve öğrencileri, 15 haftalık fikstürden 1 galibiyet, 4 beraberlikle 7 puan toplamayı başarırken, ligin en zayıf performansını ortaya koydu. Sezonun ilk yarısını Ilves Tampere galibiyetiyle noktalayan ev sahibi, toparlanmak adına umutlanırken, sezonun ikinci yarısında kayıplarına devam etti. Son 4 haftadan 1 puan çıkarmayı başaran HIFK Helsinki, ligin en güven vermeyen takımı. Kalesinde tam 30 gole engel olamayan ev sahibi, savunma performansıyla da güven vermeyi başaramadı.

Inter Turku 3 Haftadır Mağlup

Geçtiğimiz hafta Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde Honka karşısına çıkan Inter Turku, iç sahada 1-0’lık mağlubiyete razı gelirken, son 3 haftayı puansız tamamladı. Sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan Jose Riveiro’nun öğrencileri, sezonun ilk yarısını 5 maçlık yenilmezlik serisiyle kapatırken, sezonun ikinci yarısında çıktığı tüm maçları kaybetti. 15 hafta sonunda 5 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başaran Inter Turku, 8. Sıraya kadar geriledi ve üst sıralardan uzaklaştı. Konuk ekip bu hafta ligin en zayıf halkası HIFK Helsinki karşısında puan kayıplarına son vermek istiyor.

HIFK Helsinki – Inter Turku Maç Bilgileri

HIFK Helsinki – Inter Turku Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 18:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Finnair Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

HIFK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HIFK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Beto, Carrillo, Mattila, Malolo, Eremenko, Keaton Isaksson, Eero Markkanen, Pitah, Ahadi, Glover, Nikki.

Inter Turku’nun 11’i Belli mi?

Inter Turku’nun muhtemel kadrosu: Walter Viitala, Ruxi, Rodrigo Arciero, Rick Ketting, Tommi Jyry, Petteri Forsell, Aleksi Paananen, Juho Hyvarinen, Benjamin Kallman, Matias Tamminen, David Haro.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’da zor günler geçirmeye başlayan Inter Turku, 3 maçtır devam eden puan kayıplarına en alt sırada yer alan HIFK Helsinki karşısında galibiyetle son verecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.58

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.73

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Inter Turku deplasmanda Juho Hyvarinen, Aleksi Paananen ve Tommi Jyry’nin golleriyle galibiyete uzanırken, rakibine gol şansı dahi vermedi ve 3 golle 3 puanı hanesine yazdırdı. Kazananları tebrik ederiz.