UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bodo/Glimt Zalgiris Vilnius İddaa Tahmini 03.08.2022

Bodo/Glimt sahasında Zalgiris Vilnius‘u konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu‘nun ilk maçı, 3 Ağustos Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlarken, Aspmyra Stadı’nda sahne alacak.

Bets10, Bodo/Glimt galibiyetine 1.25, beraberliğe 6.00, Zalgiris galibiyetine ise 11.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.10, KGYOK 1.72 oran kazandırıyor.

Bodo/Glimt Doludizgin

Kjetil Knutsen ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçlarına tam anlamıyla damga vurdu. İlk maçta 1-0 mağlup olduğu Linfield FC’yi iç sahada tam 8 golle mağlup etmeyi başaran Bodo/Glimt, devler sahnesinde deplasman kabusunu sürdürürken, iç sahada aldığı harika galibiyetlerle adım adım gruplara doğru ilerliyor. Kl Klaksvik’e deplasmanda kaybettikten sonra iç sahada 3-0’lık galibiyetle tur atlayan ev sahibi, Linfield FC karşısında da aynı performansı sergiledi ve deplasman mağlubiyetinin ardından, iç sahada 8-0’lık skorla tur atladı. İç sahada 2 maçta tam 11 gol atmayı başaran Bodo/Glimt, Şampiyonlar Ligi’nde iç saha performansına güveniyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde son 4 maçtan 4 galibiyet çıkaran ev sahibi, ligde zirve takibini sürdürürken, iki kulvarda birden harikulade bir seriyle karşımıza çıkacak.

Zalgiris Vilnius Yeni Sezonda Etkili

Litvanya A Ligi’nde ilk 17 haftayı 11 galibiyet, 5 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Zalgiris Vilnius, son 4 haftanın tamamında galibiyetle ayrılırken, şampiyonluğun en güçlü adayı olarak yoluna devam ediyor. Ligin son şampiyonu UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlikle ayrıldı ve adını 3. Eleme Turu’na yazdırdı. Vladimir Cheburin ve öğrencileri, Balkani engelini geçtikten sonra, Malmö karşısında 1-0 ve 2-0’lık galibiyetlerle üst tura yükseldi. Toplamda 21 maça çıkan konuk ekip, 19 maçta skor katkısı vermeyi başarırken, diğer 4 maç ise golsüz beraberlikle sona erdi. Hücum etkisinin yanı sıra, savunma hattında da aynı başarıyı bizlere gösteren Litvanya temsilcisi, Bodo/Glimt deplasmanında yenilmezlik serisini sürdürmek ve tur için avantaj yakalamak istiyor.

Bodo/Glimt – Zalgiris Vilnius Maç Bilgileri

Bodo/Glimt – Zalgiris Vilnius Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aspmyra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bodo/Glimt cephesinde Sondre Fet’in sakatlığı devam ediyor. Zalgiris takımında ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Moe, Wembangomo, Sery, Sondre Sorli, Kristoffer Hagen, Alfons Sampsted, Ulrik Saltnes, Hugo Vetlesen, Amahl Pellegrino, Runar Espejord.

Zalgiris Vilnius'un ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Edvinas Gertmonas, Mario Pavelic, Mamic, Ljubisavljevic, Gorobsov, Bopesu, Buff, Milikovic, Renan, Ourega, Kehinde.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi’nde yoluna emin adımlarla devam eden Bodo/Glimt ve Zalgiris Vilnius, kendi liglerinde de harika bir yükseliş yakaladı. İki formda takımında zorlu turun ilk maçında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: UEFA Şampiyonlar Ligi’nde, Bodo/Glimt fırtınası devam ediyor. Ev sahibi Zalgiris’i ilk maçta 5-0’lık skorla mağlup etmeyi başarırken, tur kapsını ardında kadar araladı.