UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Dynamo Kiev Sturm Graz İddaa Tahmini 03.08.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turu heyecanı devam ediyor. Sturm Graz deplasmanda, Dynamo Kiev’in konuğu olacak. Mücadele saat 21.00’de start alacak ve bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Dynamo Kiev ve Sturm Graz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Dynamo Kiev kazanır 2.15, beraberlik 3.40, Sturm Graz kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe’yi Elediler

Dynamo Kiev, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2. Eleme turundan katılmıştı. Bir önceki turda Fenerbahçe ile karşılaşan Dynamo Kiev, ilk maçtan golsüz beraberlik ile ayrıldı ve rövanş maçını 2-1 kazanarka turu geçen taraf oldu. Mircea Lucescu’nun ekibi, Fenerbahçe’ye karşı 2 maçta da oyun anlamında üstünlük kuramadı ama bulduğu pozisyonları iyi değerlendirerek mutlu sona ulaştı. 3. Eleme turunda ise ilk maçta Sturm Graz’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Dynamo Kiev’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Sturm Graz Avantaj Peşinde

Sturm Graz, geçtiğimiz sezonu Avusturya Bundesliga’da 2. Sırada tamamlamıştı. Yeni sezona da iyi bir giriş yaptılar diyebiliriz. İlk 2 hafta geride kalırken 4 puan toplayan Chritstian Ilzer’in ekibi, geçen hafta Salzburg’u 2-1 mağlup ederek dikkat çekti. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 3. Eleme turundan katılacak olan Avusturya temsilcisi, Dynamo Kiev karşısında kazanarak play off’a kalmak istiyor. Maç öncesinde Sturm Graz’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Dynamo Kiev – Sturm Graz Maç Bilgileri

Dynamo Kiev – Sturm Graz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden Türkiye saati ile 21.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stadion Miejski Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dynamo Kiev’in ilk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Georgiy Bushchan, Oleksandr Syrota, Ilya Zabarnyi, Vladyslav Dubinchak, Oleksandr Karavaev, Volodymyr Shepeliev, Sergiy Sydorchuk, Viktor Tsygankov, Benjamin Verbic, Denys Garmash, Vladyslav Supryaga

Sturm Graz'ın ilk 11’i Belli mi?

Sturm Graz’ın muhtemel kadrosu: Jorg Siebenhandl, Jusuf Gazibegovic, Gregory Wüthrich, Alexander Borkovic, Amadou Dante, Alexander Prass, Stefan Hierlander, Jon Gorenc Stankovic, Manprit Sarkaria, Toni Horvat, Rasmus Winther Hojlund

İddaa Tahmini

Dynamo Kiev, turun favorisi. Stum Graz’ın ilk maçta işi pek kolay değil. Dynamo Kiev, bir önceki turda Fenerbahçe’yi eleyerek dikkat çekti. Sturm Graz, Fenerbahçe’ye nazaran daha kolay bir rakip. Dynamo Kiev ilk maçı kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.89

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dynamo Kiev, Fenerbahçe galibiyetinden sonra, Sturm Graz karşısında da kazanmayı başardı. Rakibini 1-0 ile geçerek avantajı kaptılar.