UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco PSV İddaa Tahmini 02.08.2022

2 Ağustos Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde 3. Tur maçları sahne alırken, Monaco ile PSV kozlarını paylaşacak. Turun ilk maçı Türkiye saati ile 21:00’de sahne alırken, nesine.com sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Monaco galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.60, PSV galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.63, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Monaco Yeni Sezonu Açıyor

Monaco geçtiğimiz sezon önemli bir teknik adam hamlesi yaparken, Niko Kovac ile yollarını ayıran ev sahibi, Belçika Jüpiler Ligi’nde son 3 sezonu şampiyon hoca olarak kapatan Philippe Clement’i getirdi. Üst sıralardan umudunu kesen Monaco, ligin son 10 haftasından 9 galibiyet, 1 beraberlik çıkarırken, harika seri ev sahibine 3.’lüğü getirdi. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi mücadelesi vermeye hak kazanan Monaco’da moraller yerinde. Transfer döneminde hücum hattına önemli takviyeler yapan ev sahibi, Takumi Minamino, Breel Embolo ve Thomas Didillon’u kadrosuna kattı. En önemli ayrılık ise Aurélien Tchouameni ile yaşandı ve büyük bir yıldızı kaybettiler. Sezonu PSV karşısında açacak olan Monaco, geçen sezondan kalan etkisini yeni sezonda sürdürmek istiyor.

PSV Yeni Transferleriyle Formda

Geçen sezon Hollanda Eredivisie Ligi’nde şampiyonluğu 2 puanla Ajax’a kaptıran PSV, Roger Schmidt ile yollarını ayırdı ve göreve Ruud van Nistelrooy’u getirdi. Transfer döneminde Til, Luuk de Jong, Walter Benítez, Xavi Simons, Boy Waterman ve Jana Hover’i kadrosuna katan konuk ekip, ilk maçına Süper Kupa finalinde çıkarken, yeni transferlerin damga vurduğu maçtan 5-2’lik galibiyetle ayrıldı ve sezona Süper Kupa ile başladı. Til 3 golle maçın en dikkat çeken ismi olurken, bir diğer yeni transfer Simons ise 1 gol kaydetti. Hücum etkisi artarak devam eden PSV, Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek. 3. Eleme Turu’nda Monaco ile eşleşen konuk ekip, rotasını devler sahnesine çevirdi. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi hayallerine Play Off Turu’nda veda eden PSV, aynı hatayı tekrarlamak istemiyor.

Monaco – PSV Maç Bilgileri

Monaco – PSV Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi üzerinden Türkiye saati ile 21.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da önemli bir eksik yok. PSV cephesinde ise Olivier Boscagli ve Carlos Vinicius’in sakatlıkları devam ediyor.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Aguliar, Maripan, Disasi, Jakobs, Vanderson, Ben Yedder, Jean Lucas, Youssouf Fofana, Gelson Martins, Kevin Volland.

PSV’nin ilk 11’i Belli mi?

PSV’nin muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Jana Hoever, Jordan Teze, Obispo, Joey Veerman, Philipp Max, Ibrahim Sangare, Guus Til, Bakayoko, Luuk de Jong, Gakpo.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda zorlu bir eşleşmeyle karşı karşıyayız. Devler sahnesinde iyi mücadele edebilecek güçteki Monaco ve PSV, zorlu tur mücadelesinin ilk ayağında karşılıklı gollere imza atacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazananın çıkmadığı mücadelede, iki takımda karşılıklı goller bulmayı başardı. Monaco ve PSV birbirlerine üstünlük kurmayı başaramazken, 90 dakika sonunda beklediğimiz skor katkısını verdi. Kazananları tebrik ederiz.