UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Union Saint Gilloise Rangers İddaa Tahmini 02.08.2022

UEFA Şmapiyonlar Ligi 3. Eleme turu ilk maçında, Union Saint Gilloise ile Rangers kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve bets10 sitesinden ekranlara geleceğini belirtelim.

Union Saint Gilloise Rangers arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Union Saint Gilloise kazanır 2.75, beraberlik 3.30, Rangers kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış.

Union Saint Gilloise Sürpriz Peşinde

Union Saint Gilloise, geçtiğimiz sezonu Belçika Ligi’nde 2. Sırada tamamladı. Normal sezonu lider bitirmişlerdi ama Şampiyonluk turunda kötü sonuçlar alan Felice Mazzu’nun ekibi, şampiyonluğu Club Brugge’e kaptırdı. Yeni sezonun ilk 2 haftasında ise Sint Truiden ve Charleroi ile karşılaşan Union Saint Gilloise, bu 2 maçta 4 puan topladı. Şampiyonlar Ligi’nde ise 3. Eleme turu ilk maçında, Rangers’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Union Saint Gilloise’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Rangers Galibiyetle Başladı

Rangers, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turunda Belçika’nın Union Saint Gilloise takımı ile karşı karşıya gelecek. Geçen sezonu İskoçya Premiership’de 2. Sırada tamamlayan Rangers, aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi’nde ise final oynama başarısı göstermişti. Finalde Eintracht Frankfurt’a penaltılarla elendiler ve şampiyonluğu kaçırdılar. Yeni sezonda ise ilk hafta geride kaldı. İskoçya Premiership’de geçen hafta Livingston’a konuk olan Rangers, rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Bu hafta Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak olan Rangers’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Union Saint Gilloise – Rangers Maç Bilgileri

Union Saint Gilloise – Rangers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.40’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Joseph Marien Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Union Saint Gilloise'nin ilk 11’i Belli mi?

Union Saint Gilloise’nin muhtemel kadrosu: Anthony Moris, Christian Burgess, Ross Sykes, Siebe Van Der Heyden, Bart Nieuwkoop, Jean Thierry Lazare, Simon Adingra, Teddy Teuma, Senne Lynen, Loic Lapussin, Dante Vanzeir

Rangers'ın ilk 11’i Belli mi?

Rangers’ın muhtemel kadrosu:Jon McLaughlin, James Tavernier, Connor Goldson, John Lundstram, Borna Barisic, Ryan Kent, John Souttar, Glen Kamara, Tom Lawrence, Scott Wright, Antonio Colak

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Rangers, turun favorisi ama karşılarında Belçika Ligi’nin güçlü ekiplerinden biri var. İlk maçta her iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Saint Gilloise, dikkat çekici bir galibiyet aldı. Rangers’ı 2-0 ile geçerek, avantajı kaptılar.