UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Breidablik Başakşehir İddaa Tahmini 04.08.2022

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme turu ilk maçında temsilcimiz Başakşehir deplasmanda, Breidablik’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 21.45’de TRT SPOR kanalından ekranlara gelecek.

Breidablik ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Breidablik kazanır 5.50, beraberlik 4.30, Başakşehir kazanır ise 1.52 olarak açıklanmış.

Breidablik Liderliğini Sürdürüyor

Breidablik, bildiğimiz gibi İzlanda Urvalsdeild’de mücadele ediyor. Bu sezon ligde oynadıkları 14 maçta 35 puan topladılar ve lider konumdalar. Geçtiğimiz hafta konuk ettikleri Akranes karşısında 3-1 kazanan Breidablik’de moraller yerinde. Konferans Ligi’nde bir önceki turda Buducnost Podgorica ile karşılaşan İzlanda ekibi, rakibini ilk maçta 2-0 mağlup etmişti. Rövanş maçını ise 2-1 kaybetmelerine rağmen turu geçtiler ve Başakşehir’in rakibi oldular. Maç öncesinde Breidablik’de önemli bir eksik yok.

Başakşehir Galibiyet Peşinde

Başakşehir, Konferans Ligi macerasına devam ediyor. Bir önceki turda İsrail’in Maccabi Netanya takımı ile karşılaşan İstanbul ekibi, ilk maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Rövanş maçını ise İsrail’de 1-0 kazandılar ve turu geçtiler. İsrail ekibi Maccabi Netanya karşısında daha tempolu ve rahat bir tur hedefleyen Başakşehir, istediği performansı 2 maçta da gösteremedi. Bu turda Breidablik karşısında da favori olarak gösteriliyorlar. Maç öncesinde temsilcimiz Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Breidablik – Başakşehir Maç Bilgileri

Breidablik – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT SPOR kanalından Türkiye saati ile 21.40’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kopavogsvöllur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Breidablik'in ilk 11’i Belli mi?

Breidablik’in muhtemel kadrosu: Anton Ari Einarsson, Hoskuldur Gunnlaugsson, Viktor Orn Margeirsson, Damir Muminovic, Isak Thorvaldsson, Gisli Eyjolfsson, Oliver Sigurjonsson, Viktor Karl Einarsson, Jaso Dadi Svanborsson, Kristinn Steindorsson, Dagur Dan Thor­halls­son

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Nacer Chadli, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Breidablik’in ilk maçtan sürpriz yapma şansı pek yüksek değil. Başakşehir, bir önceki turda Maccabi Netanya’yı elemişti. Breidablik karşısında da favoriler ve ilk maçta galibiyete yakın taraflar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.32

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, yoluna devam ediyor. Breidablik deplasmanında da 3-1 kazanarak rövanş maçı için avantajı kaptılar.