UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Slovacko İddaa Tahmini 04.08.2022

UEFA Avrupa 3. Eleme turu ilk maçında Fenerbahçe iç sahada, Slovacko karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Fenerbahçe bugün Slovacko karşısında maçın net favorisi. intobet oranlarını ele alırsak ev sahibi Fenerbahçe galibiyetine 1.36, beraberlik tercihine 5.00, Slovacko galibiyetine 8.00 oran veriyor. 

Fenerbahçe’de Hedef Gruplar

Fenerbahçe, sezona UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başlamıştı ama 2. turda Dynamo Kiev’e elendiler ve Şampiyonlar Ligi maceraları sona erdi. Dynamo Kiev ile ilk maçta golsüz berabere kalan Jorge Jesus’un ekibi, rövanş maçını ise 2-1 kaybetti. 10 kişi kalmalarına rağmen beraberliği de buldular ama uzatmalarda yıkıldılar. Avrupa Ligi’nde ise yoluna 3. turda devam edecek olan Sarı Lacivertliler, ilk maçta Slovacko’yu konuk edecek. Fenerbahçe, turun favorisi ama takımdaki sakatlar can sıkıyor. Slovacko maçı öncesinde Fenerbahçe’de Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci ve Joao Pedro’nun sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almadıklarını belirtelim.

Slovacko Sürpriz Peşinde

Slovacko, Çekya Ligi takımlarından biri. Geçtiğimiz sezonu Çekya Ligi’nde 2. sırada tamamladılar ve Avrupa Ligi biletini kaptılar. 3. eleme turunda Fenerbahçe’ye konuk olacak Slovacko, ilk maçta sürpriz arayacak. Turun favorisi olarak gösterilmeyen Slovacko’da Libor Kozak ve Michel Kadlec gibi yakından tanıdığımız isimler var. Yeni sezona geçen hafta start veren Martin Svedik’in ekibi, ligin ilk haftasında konuk olduğu Brno deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü. Bu hafta Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’ye konuk olacak Slovacko’da önemli bir eksik yok.

Fenerbahçe- Slovacko Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Slovacko Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kadıköy’de oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci ve Joao Pedro’nun sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almadıklarını belirtelim.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Ertuğrul Çetin, Bright Osayi Samuel, Mauricio Lemos, Atila Szalai, Filip Novak, Willian Arao, Miguel Crespo, Diego Rossi, Bruma, Enner Valencia, Serdar Dursun

Slovacko'nun ilk 11’i Belli mi?

Slovacko’nun muhtemel kadrosu: Filip Nguyen, Michal Kadlec, Stanislav Hofmann, Merchas Doski, Petr Reinberk, Daniel Holzer, Michal Travnik, Milan Petrzela, Jan Kalabiska, Marek Havlik, Vlastimil Danicek

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’den ilk maçta galibiyet beklentim var. Dynamo Kiev maçında olduğu gibi Fenerbahçe’nin yine maça ilgisi büyük. Slovacko karşısında kazanırlar ve rövanş maçı için avantajı kaparlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.36

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, rahat bir galibiyet aldı. İlk maçta Slovacko’yu Emre Mor ve Lincoln’un golleriyle 3-0 mağlup ederek tur kapısını araladılar.