UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Vaduz Konyaspor İddaa Tahmini 04.08.2022

UEFA Konferans ligi 3. Eleme turu heyecanı devam ediyor. Vaduz evinde, temsilcimiz Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Vaduz ile Konyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını inceleyecek olursak Vaduz galibiyetine 6.00, beraberlik tercihine 4.50, Konyaspor galibiyetine ise 1.47 verildiğini görüyoruz. 

Koper’i Elediler

Vaduz, İsviçre 2. Ligi’nde boy gösteriyor. Geçtiğimiz sezonu ligde 4. sırada tamamlamışlardı. Vaduz, aslında Liechtenstein takımı ama kendi ülkelerinde lig organizasyonu olmadığı için İsviçre Ligi’nde mücadele diyorlar. Yeni sezonda ilk 3 hafta geride kalırken, Vaduz’un henüz galibiyeti bulunmuyor. Konferans Ligi’nde ise 3. eleme turunda temsilcimiz Konyaspor ile karşılaşacaklar. Bir önceki turda ise Vaduz’un Koper’i elemeyi başardığını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Vaduz’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor Rahat Geçti

Temsilcimiz Konyaspor, bir önceki turda BATE Borisov ile karşı karşıya gelmişti. İlk maçı 3-0 kazanan Yeşil Beyazlılar, rövanş maçından ise 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve turu rahat geçti. BATE Borisov karşısında çok etkili bir performans gösteren İlhan Palut’un ekib, turu net bir şekilde hak etti diyebiliriz. 3. Eleme turunda ise İsviçre’nin Vaduz takımı ile karşılaşacaklar. Bu turun da favorisi olarak gösterilen Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Vaduz – Konyaspor Maç Bilgileri

Vaduz – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A SPOR kanalından Türkiye saati ile 21.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rheinpark Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Vaduz'un ilk 11’i Belli mi?

Vaduz’un muhtemel kadrosu: Benjamin Büchel, Anthony Goelzer, Kecin Iodice, Gabriel Isik, Anes Omerovic, Dejan Djokic, Dario Ulrich, Ryan Fosso, Franklin Olanitori Sasere, Joel Ris, Elmin Rastoder

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Endri Cekici, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Sokol Cikalleshi

İddaa Tahmini

Konyaspor, hem maçın hem de turun favorisi. Vaduz’dan kadro kalitesi olarak 2-3 gömlek üstünler. Konyaspor’dan ilk maçta galibiyet bekliyorum. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.30

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, geriye düştüğü maçtan beraberlik ile ayrılmayı başardı. Vaduz deplasmanında 1-1 berabere kaldılar.