Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Arsenal İddaa Tahmini 05.08.2022

İngiltere Premier Lig’de yeni sezonun ilk maçı. Arsenal deplasmanda, Crystal Palace’a konuk olacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve Beın Sports kanalından takip edilebileceğini belirtelim.

Crystal Palace Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Crystal Palace kazanır 1.50, beraberlik 3.30, Arsenal kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.

Crystal Palace Sürpriz Peşinde 

Crystal Palace, bu sezon için kadrosunu büyük ölçüde kourdu. Geçen sezon süre alan Cheick Kouyate dışında önemli bir kayıp yaşamadılar. Bayern Münih’den Chris Richards, Derby County’den Malcolm Ebiowei ve Lens’den ise Cheick Kouyate ile kadrosunu güçlendiren Crystal Palace, yeni sezonda da hedefini üst sıralar olarak belirledi. Premier Lig’de yeni sezonun ilk haftasında Arsenal’ı konuk edecek Crystal Palace’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Arsenal’da Hedef Galibiyet 

Arsenal, geçtiğimiz sezonu Premier Lig’de 5. sırada tamamladı. Son haftalarda yaşadıkları puan kayıpları ile Şampiyonlar Ligi biletini, ezeli rakibi Tottenham’a kaptıran Mikel Arteta’nın öğrencileri, bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde boy gösterecek. Transfer döneminde Zinchenko, Gabriel Jesus ve Fabio Vieira gibi kaliteli isimleri kadrosuna katan Arsenal, iddiali bir kadro kurmaya çalışıyor. Lacazette, Nuno Tavares ve Bern Leno ise takımdan ayrılan isimler oldu. Premier Lig’de yeni sezonun ilk haftasında Crystal Palacae’a konuk olacak Arsenal, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Crystal Palace – Arsenal Maç Bilgileri

Crystal Palace – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Oleksandr Zinchenko, Granit Xhaka, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Fabio Vieira, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından riskli bir karşılaşma. Arsenal, hücuma önemli takviyeler yaptı ama geçen sezon savunmada sıkıntı yaşamışlardı. Crystal Palace, üretken bir takım. Önemli gol silahları var. Crystal Palace’da iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.86

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, rahat bir galibiyet aldı. Gabriel Jesus önderliğinde Crystal Palace’ı 2-0 mağlup ettiler.