UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Slovacko Bahis Tahmini 04.08.2022

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu‘nun ilk maçında, Fenerbahçe sahasında Slovacko‘yu konuk edecek. 4 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:00’de, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadeleye Ülker Stadı ev sahipliği yapacak.

Hovarda, Fenerbahçe galibiyetine 1.36, beraberliğe 5.50, Slovacko galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.19, beraberliğe 4.13, konuk ekibe ise 6.76 oran veriyor.

Fenerbahçe’nin Galibiyete İhtiyacı Var

Fenerbahçe cephesinde Dynamo Kiev mağlubiyetinin ardından, gelen sakatlık haberleriyle birlikte moraller bozuldu. Ev sahibinde Serdar Aziz, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu, Joshua King, Altay Bayındır ve Joao Pedro’nun sakatlıkları bulunuyor. Dynamo Kiev ile deplasmanda golsüz berabere kalan Jorge Jesus’un öğrencileri, iç sahada ise normal süresi 1-1’lik beraberlikle geçilen mücadeleyi, uzatmalarda 2-1’lik skorla kaybetti. 2 maçta da oyun olarak rakibine üstünlük kurmayı başaran Sarı Lacivertliler, topu kaybettiğinde yaptığı baskıyla yeni sezonda dikkat çekti. Fenerbahçe’de tek eksiğin iyi bir gol vuruşu yapacak olan bir golcü olduğunu söyleyebiliriz. UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek olan ev sahibi, bir hata daha yapmak istemiyor.

Slovacko Güven Vermedi

Slovacko cephesinde yeni sezon beraberlikle başladı. Çekya Ligi’ne geçtiğimiz hafta Zbrojovka Brno deplasmanında start veren konuk ekip, karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı ve yeni sezona hazır bir görüntü sergilemedi. Geçen sezon UEFA Konferans Ligi’ne doğrudan katıldığı 2. Eleme Turu’nda veda eden Slovacko, Çekya Ligi’nde ise normal sezonu 4. olarak, Şampiyonluk Grubu’nu ise 2. olarak tamamladı. Martin Svedik yönetiminde 4 sezondur yoluna devam eden konuk ekip, Fenerbahçe karşısında sürpriz arayacak. Zor bir kura ile karşı karşıya olan Çekya temsilcisi, deplasmanda kaybetmek istemiyor. İlk maçta savunma zafiyetleriyle ön plana çıkan Slovacko, yeni sezona hazır bir görüntü sergilemedi.

Fenerbahçe – Slovacko Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Slovacko Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Joao Pinheiro. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci ve Joao Pedro’nun sakatlıkları devam ediyor. Slovacko cephesinde önemli bir eksik yok.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Ertuğrul Çetin, Bright Osayi Samuel, Mauricio Lemos, Atila Szalai, Filip Novak, Willian Arao, Miguel Crespo, Diego Rossi, Bruma, Enner Valencia, Serdar Dursun.

Slovacko'nun ilk 11’i Belli mi?

Slovacko’nun muhtemel kadrosu: Filip Nguyen, Michal Kadlec, Stanislav Hofmann, Merchas Doski, Petr Reinberk, Daniel Holzer, Michal Travnik, Milan Petrzela, Jan Kalabiska, Marek Havlik, Vlastimil Danicek.

İddaa Tahmini

Turun favorisi olarak sahaya çıkacak olan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde yaptığı hataları UEFA Avrupa Ligi’nde telafi edecek ve Slovacko karşısında ilk maçı rahat bir skorla kazanacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.82

Hovarda Oranı: H1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe evinde birbirinden güzel gollerle kazandı. Lincoln maça attığı 2 harika golle damga vururken, 3 farklı galibiyetle birlikte Sarı Lacivertliler tur kapısını araladı. Kazananları tebrik ederiz.