İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 04.08.2022

4 Ağustos Perşembe akşamı, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde sahne alacak mücadeleleri kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Maribor – HJK Helsinki: KGVAR, 1.79 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi’nde 3. Eleme Tur heyecanı 4 Ağustos Perşembe akşamı başlarken, Maribor sahasında HJK Helsinki’yi konuk edecek. Türkiye saati ile 21:15’te sahne alacak maça Ljudski Vrt Stadı ev sahipliği yapacak. Slovenya şampiyonu Maribor, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda Shakhtyor engelini geçmeyi başarsa da, 2. Eleme Turu’nda FC Sheriff engeline takıldı ve yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek zorunda kaldı. Simon Rozman ve öğrencileri, Shakhtyor’u toplamda 2-0’lık skorla geçmeyi başarırken, FC Sheriff karşısında ise gol dahi atamadan tura veda etti. Devler sahnesinde 4 maçın 3’ünde skor üretmeyi başaramayan Maribor, gol sorununu çözmeyi bir türlü başaramadı. Slovenya 1. Ligi’nde ise sezona kötü bir başlangıç yapan ev sahibi, 3 maçtan 3 puan çıkarabildi. Radomje’ye sahasında 3-0 kaybeden, Koper’e ise deplasmanda 2-1’lik skorla teslim olan Maribor, tek galibiyetini 2. hafta Gorcia karşısında 3-2’lik skorla aldı.  Kalesini gole kapatmakta zorlanan ev sahibi, hücum hattında da istediği performansı bir türlü yakalayamadı. Finlandiya Veikkausliiga’nın son şampiyonu HJK Helsinki, Toni Koskela yönetiminde yeniden ligin en güçlü şampiyonluk adayları arasında yer almaya devam ederken, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ise veda etti. Rigas Skola karşısında 2-1’lik deplasman mağlubiyetinin ardından, iç sahada 1-0’lık galibiyetle tur atlamayı başaran konuk ekip, Viktoria Plzen’e ise iç sahada 2-1, deplasmanda ise 5-0 kaybederek, turnuvaya veda etmek zorunda kaldı. Yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek olan HJK Helsinki, 3. Eleme Turu’nda Maribor ile karşılaşacak. Finlandiya Veikkausliiga’da 3 haftadır kazanan ve zirvenin ortağı olarak yoluna devam eden konuk ekip, Avrupa Ligi öncesi güven tazelemeyi başardı. HJK Helsinki ligdeki yükselişini Maribor karşısında sürdürmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, ilk maçtan avantajı ele almak isteyen Maribor ve HJK Helsinki’nin, karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum. İki takımda savunmasıyla güven vermedi.

Olympiakos – Slovan Bratislava: H1, 1.83 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; Olympiakos evinde Slovan Bratislava’yı konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu’nun ilk maçı, 4 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Mücadeleye Georgios Karaiskakis Stadı ev sahipliği yapacak. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda mutlak favori olarak Maccabi Haifa karşısına çıkan Olympiakos, ilk maçta galibiyeti yediği son dakika golüyle kaçırırken, 1-1’lik beraberlikle evine avantajlı dönmüştü. Rövanşta ise taraftar desteğine rağmen 4-0’lık hezimetten kurtulamayan ev sahibi, sezona büyük bir şokla başladı. Yunanistan Süper Ligi’nin son şampiyonu, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Play Off Turu’na kadar yükselmişti. Yeni sezon öncesi Zinckernagel, Sime Vrsaljko, Pipa ve Aboubakar Kamara  gibi önemli isimlerle kadrosunu güçlendiren Olympiakos, Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısızlığını UEFA Avrupa Ligi’nde telafi etmek istiyor. Pedro Martins ve öğrencileri, Slovan Bratislava karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Ev sahibi tekrar turun favorisi. Slovan Bratislava, Şampiyonlar Ligi vedasının ardında yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Konuk ekip, Slovakya şampiyonu olarak adını yeni sezonda Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’na yazdırırken, Dinamo Batumi zaferinin ardından, Ferencvaros engeline takıldı. Rakibini ilk maçta 2-1 mağlup eden konuk ekip, rövanşta ise 4-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Vladimir Weiss ve öğrencilerinde bu sezonki en büyük sorun istikrar oldu diyebiliriz. Şampiyonlar Ligi’nden istediğini alamayan konuk ekip, Slovakya Süper Ligi’nde ise 3 haftadan 6 puan topladı. İlk hafta mağlubiyetinin ardından, son 2 hafta 8 golle kazanan Slovan Bratislava, ligde yakaladığı yükselişi, UEFA Avrupa Ligi’nde sürdürmek istiyor. Kadro kalitesini yeni sezon açılışında UEFA Şampiyonlar Ligi’nde avantaja çevirmeyi başaramayan Olympiakos, Avrupa Ligi serüvenine daha iyi bir başlangıç yapacak ve Slovan Bratislava karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Slavia Prag – Panathinaikos: 2.5 ALT, 1.59 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; UEFA Konferans Ligi’nde heyecan devam ederken, 3. Eleme Turu’nun ilk maçında Slavia Prag ile Panathinaikos kozlarını paylaşacak. 4 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadeleye Eden Arena ev sahipliği yapacak. Slavia Prag cephesinde Konferans Ligi başarısı devam ediyor. Trpisovsky’nin öğrencileri, geçen sezon UEFA’nın yeni organizasyonunda çeyrek finalist olmayı başarırken, yeni sezonda ise 2. Eleme Turu’nun en iyi performanslarından birini sergiledi. Eşleştiği St Josephs karşısında 7-0 ve 4-0’lık galibiyetlerle tur atlamayı başaran ev sahibi, müthiş bir başlangıç yaptı. Slavia Prag cephesinde Çekya Ligi ise mağlubiyetle başladı. Geçtiğimiz hafta Konferans Ligi dönüşünde Hradec Kralove deplasmanına konuk olan ev sahibi, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Konferans Ligi başarısını sürdürmek isteyen Slavia Prag, sezonun ilk maçına çıkacak olan Panathinaikos karşısında galibiyeti hedefliyor. Panathinaikos cephesinde yeni sezon hazırlıkları Ivan Jovanovic yönetiminde devam ediyor. Geçen sezon Yunanistan Süper Ligi’ni 4. olarak tamamlayan konuk ekip, Konferans Ligi biletini aldı. Yeni sezonun ilk maçına 3. Eleme Turu’nda çıkacak olan Panathinaikos, transfer döneminde Yuri Lodygin, Andraz Sporar, Gnezda Cerin, Verbic, Gane ve r Magnússon kadrosuna kattı. Hazırlık maçlarında namağlup bir performans ortaya koyan konuk ekip, 5 maçtan 3 beraberlik, 2 galibiyet aldı. Watford ve Leverkusen gibi güçlü rakiplerine gol şansı vermeyen ve 0-0’lık beraberliklere imza atan konuk ekip, savunma performansıyla geçer not aldı. Panathinaikos kolay lokma olmadığını ispatladı. Konferans Ligi’nde 2. Eleme Turu’na damga vuran Slavia Prag ve iyi bir hazırlık dönemi geçiren Panathinaikos, savunma hattında kolay kolay hata yapmayacak ve mücadelede 2.5 gol barajı aşılmayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.20

Bets10 Bahis Oranı: 7.35