TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Trabzonspor İddaa Tahmini 05.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonun ilk maçı. İstanbulspor evinde, Trabzonspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 21.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından canlı olarak izlenebilecek.

İstanbulspor ile Trabzonspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak İstanbulspor galibiyetinin 5.00, beraberlik tercihinin 4.00, Trabzonspor galibiyetinin ise 1.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

İstanbulspor Sürpriz Peşinde 

İstanbulspor, geçtiğimiz sezonun TFF 1. Lig’de play off şampiyonuydu. Finalde karşılaştıkları Bandırmaspor’u 2-1 mağlup eden İstanbulspor, Süper Lig’e yükselen 3. takım oldu. Transfer döneminde 2o oyuncu ile kadrosunu güçlendiren İstanbulspor, Kavala’da Patrick Ebert ve New York Red Bulls’dan ise kaleci David Jensen’i transfer etti. Bu sezon öncelikli hedefi ligde kalmak olan İstanbulspor, ligin ilk haftasında Trabzonspor’u konuk edecek. Maç öncesinde İstanbulspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Trabzonspor Favori Taraf 

Trabzonspor, yeni sezona yine kupa ile başladı. Süper Lig’de geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bordo Mavililer, geçtiğimiz hafta ise Türkiye Süper Kupası’nda Sivasspor’u 4-0 mağlup ettiler ve şampiyonluğa ulaştılar. Bu sezon Süper Lig’de şampiyonluğun yine favorilerinden biri olan Tranbzonspor, ligin ilk haftasında İstanbulspor deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Trabzonspor’da Bruno Peres, Hüseyin Türkmen ve Marek Hamsik’in sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almadıklarını belirtelim.

İstanbulspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Bruno Peres, Hüseyin Türkmen ve Marek Hamsik’in sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almadıklarını belirtelim.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Eduard Rroca, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Stefano Denswil, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Abdülkadir Ömür, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Edin Visca, Andreas Cornelius

İddaa Tahmini

Trabzonspor, maçın favorisi. Sivasspor’u Süper Kupa’da 4-0 ile geçerek şampiyonluğa ulaşmışlardı. İstanbulspor karşısında da galibiyete yakın taraflar. Gollü ve zevkli bir sezon açılışı olur. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.59

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Son şampiyon Trabzonspor, kaldığı yerden devam ediyor. İstanbulspor deplasmanında da 2-0 kazandılar ve sezona galibiyet ile başladılar.