UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Maribor HJK Helsinki İddaa Tahmini 04.08.2022

UEFA Avrupa Ligi‘nde 3. Eleme Tur heyecanı 4 Ağustos Perşembe akşamı başlarken, Maribor sahasında HJK Helsinki‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 21:15’te sahne alacak maça Ljudski Vrt Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Maribor galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.10, HJK Helsinki galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Maribor Şampiyonlar Ligi’ne Veda Etti

Slovenya şampiyonu Maribor, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda Shakhtyor engelini geçmeyi başarsa da, 2. Eleme Turu’nda FC Sheriff engeline takıldı ve yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek zorunda kaldı. Simon Rozman ve öğrencileri, Shakhtyor’u toplamda 2-0’lık skorla geçmeyi başarırken, FC Sheriff karşısında ise gol dahi atamadan tura veda etti. Devler sahnesinde 4 maçın 3’ünde skor üretmeyi başaramayan Maribor, gol sorununu çözmeyi bir türlü başaramadı. Slovenya 1. Ligi’nde ise sezona kötü bir başlangıç yapan ev sahibi, 3 maçtan 3 puan çıkarabildi. Radomje’ye sahasında 3-0 kaybeden, Koper’e ise deplasmanda 2-1’lik skorla teslim olan Maribor, tek galibiyetini 2. hafta Gorcia karşısında 3-2’lik skorla aldı.  Kalesini gole kapatmakta zorlanan ev sahibi, hücum hattında da istediği performansı bir türlü yakalayamadı.

HJK Helsinki Güven Tazeledi

Finlandiya Veikkausliiga’nın son şampiyonu HJK Helsinki, Toni Koskela yönetiminde yeniden ligin en güçlü şampiyonluk adayları arasında yer almaya devam ederken, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ise veda etti. Rigas Skola karşısında 2-1’lik deplasman mağlubiyetinin ardından, iç sahada 1-0’lık galibiyetle tur atlamayı başaran konuk ekip, Viktoria Plzen’e ise iç sahada 2-1, deplasmanda ise 5-0 kaybederek, turnuvaya veda etmek zorunda kaldı. Yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek olan HJK Helsinki, 3. Eleme Turu’nda Maribor ile karşılaşacak. Finlandiya Veikkausliiga’da 3 haftadır kazanan ve zirvenin ortağı olarak yoluna devam eden konuk ekip, Avrupa Ligi öncesi güven tazelemeyi başardı. HJK Helsinki ligdeki yükselişini Maribor karşısında sürdürmek istiyor.

Maribor – HJK Helsinki Maç Bilgileri

Maribor – HJK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:15’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ljudski Vrt Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maribor’un ilk 11’i Belli mi?

Maribor’un muhtemel kadrosu: Menno Bergsen, Danijel Sturm, Max Watson, Martin Milec, Nemanja Mitrovic, Aleks Pihler, Jan Repas, Nino Zugelj, Gregor Sikosek, Ivan Brnic, Roko Baturina.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Jakob Tannander, Jukka Raitala, Joona Toivio, Atomu Tanaka, Arttu Hoskonen, Yli-Kokko, Nassim Boujellab, Fabian Serrarens, Casper Terho, Eric Browne, Matti Peltola.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, ilk maçtan avantajı ele almak isteyen Maribor ve HJK Helsinki’nin, karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum. İki takımda savunmasıyla güven vermedi.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.79

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: HJK Helsinki deplasmanda David Browne ve Samoukovic’in golleriyle kazandı. Ev sahibi Maribor ise mücadelede skor üretemedi ve tur şansını zora soktu.