UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Olympiakos Slovan Bratislava İddaa Tahmini 04.08.2022

Olympiakos evinde Slovan Bratislava‘yı konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu‘nun ilk maçı, 4 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Mücadeleye Georgios Karaiskakis Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Olympiakos galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.00, Slovan Bratislava galibiyetine ise 7.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.20 oran kazandırıyor.

Olympiakos Turun Favorisi

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda mutlak favori olarak Maccabi Haifa karşısına çıkan Olympiakos, ilk maçta galibiyeti yediği son dakika golüyle kaçırırken, 1-1’lik beraberlikle evine avantajlı dönmüştü. Rövanşta ise taraftar desteğine rağmen 4-0’lık hezimetten kurtulamayan ev sahibi, sezona büyük bir şokla başladı. Yunanistan Süper Ligi’nin son şampiyonu, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Play Off Turu’na kadar yükselmişti. Yeni sezon öncesi Zinckernagel, Sime Vrsaljko, Pipa ve Aboubakar Kamara  gibi önemli isimlerle kadrosunu güçlendiren Olympiakos, Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısızlığını UEFA Avrupa Ligi’nde telafi etmek istiyor. Pedro Martins ve öğrencileri, Slovan Bratislava karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Ev sahibi tekrar turun favorisi.

Slovan Bratislava İstikrardan Uzak

Slovan Bratislava, Şampiyonlar Ligi vedasının ardında yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Konuk ekip, Slovakya şampiyonu olarak adını yeni sezonda Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’na yazdırırken, Dinamo Batumi zaferinin ardından, Ferencvaros engeline takıldı. Rakibini ilk maçta 2-1 mağlup eden konuk ekip, rövanşta ise 4-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Vladimir Weiss ve öğrencilerinde bu sezonki en büyük sorun istikrar oldu diyebiliriz. Şampiyonlar Ligi’nden istediğini alamayan konuk ekip, Slovakya Süper Ligi’nde ise 3 haftadan 6 puan topladı. İlk hafta mağlubiyetinin ardından, son 2 hafta 8 golle kazanan Slovan Bratislava, ligde yakaladığı yükselişi, UEFA Avrupa Ligi’nde sürdürmek istiyor.

Olympiakos – Slovan Bratislava Maç Bilgileri

Olympiakos – Slovan Bratislava Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Georgios Karaiskakis Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Olympiakos’un ilk 11’i Belli mi?

Olympiakos’un muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, Pape Abou Cissé, Ousseynou Ba, Oleg Reabciuk, Sime Vrsaljko, Yann M’Vila, Camara, João Carvalho, Georgios Masouras, Philip Zinckernagel, Tiquinho Soares.

Slovan Bratislava'nın 11’i Belli mi?

Slovan Bratislava’nın muhtemel kadrosu: Lazare Kupatadze, Oleksandr Azatsky, Irakli Azarovi, Mamuka Kobakhidze, Benjamin Teidi, Jambul Jighauri, Vladimer Mamuchashvili, Sandro Altunashvili, Zuriko Davitashvili, Flamarion, Grigol Chabradze.

İddaa Tahmini

Kadro kalitesini yeni sezon açılışında UEFA Şampiyonlar Ligi’nde avantaja çevirmeyi başaramayan Olympiakos, Avrupa Ligi serüvenine daha iyi bir başlangıç yapacak ve Slovan Bratislava karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.83

intobet Oranı: H1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı goller sahne olan mücadelede, iki takımda birbirlerine diş geçirmeyi başaramadı. Taraflar 1’er golle beraberliğe razı geldi.