TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Kayserispor İddaa Tahmini 06.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi gününün kapanış maçında, Beşiktaş ile Kayserispor kozlarını paylaşacak. Karşılaşma saat 21.45’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Beşiktaş Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Beşiktaş kazanır 1.53, beraberlik 4.70, Kayserispor kazanır ise 6.45 olarak açıklanmış.

Beşiktaş’ta Hedef 3 Puan

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonu Süper Lig’de 6. Sırada tamamladı. Konferans Ligi bileti alamadılar ve bu sezon sadece Türkiye Süper Ligi ve Türkiye Kupası’nda boy gösterecekler. Wout Weghorst, Jackson Muleka, Arthur Masuaku, Cenk Tosun gibi kaliteli isimlerle kadrosunu güçlendiren Siyah Beyazlılar, yoluna Valerien Ismael yönetiminde devam ediyor. Sezon öncesi hazırlık kampında pek parlak bir görüntü sergilemeyen Beşiktaş’ın sezonun ilk haftasında Kayserispor karşısında hedefi 3 puan. Maç öncesinde Beşiktaş’da Kenan Karaman ve Josef sakat. Serdar Saatçi ise kadro dışı bırakıldı.

Kayserispor’da Transfer Yasağı

Kayserispor’da bu sezon takımın başında Çağdaş Atan görev yapacak. Geçen sezon Hikmet Karaman yönetiminde Süper Lig’de kümede kalmayı başaran Kayserispor, bu sezon Çağdaş Atan’a emanet. Geçen sezon Türkiye Kupası’nda final oynama başarısı gösteren Sarı Kırmızılılar, Sivasspor’a 3-2 kaybederek şampiyonluğu kaçırmıştı. Kayserispor’un iyi bir kadrosu var ama transfer yasağı sebebiyle henüz kadroya takviye yapamadılar. Silviu Lung, İbrahim Akdağ, Uğur Demirok ve Denis Alibec gibi isimlerin ise takımdan ayrıldıklarını belirtelim.

Beşiktaş – Kayserispor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 21.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’da Kenan Karaman ve Josef sakat. Serdar Saatçi ise kadro dışı bırakıldı.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Emre Bilgin, Necip Uysal, Serdar Saatçi, Wellinton, Umut Meraş, Emirhan İlkkan, Atiba Hutchinson, Rachid Ghezzal, Kenan Karaman, Cyle Larin, Michy Batshuayi

Kayserispor'un İlk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Cenk Gönen, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Mert Çetin, Lionel Carole, Joseph Attamah, Oliver Kemen, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Mame Thiam, Mario Gavranovic

İddaa Tahmini

Beşiktaş, maçın favorisi. Sezonun ilk maçında Vodafone Park’ta Kayserispor’u konuk edecek Beşiktaş’ta taraftarın da maça yoğun iligisi var. Wout Weghorst ve Jackson Muleka gibi isimler varken en mantıklı seçim gollere yönelmek. 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.57

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, sezonu 3 puan ile açtı. Kayserispor’u Ghezzal’ın tek golüyle 1-0 mağlup ederek Süper Lig’e galibiyet ile başladılar.