Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Aston Villa Bahis Tahmini 06.08.2022

İngiltere Premier Lig’de ilk hafta maçında Aston Villa deplasmanda, Bournemouth’un konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Connect kanalından izlenebileceğini belirtelim.

Bournenmouth Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Bournenmouth kazanır 3.60, beraberlik 3.60, Aston Villa kazanır ise 2.10 olarak açıklanmış.

Bournemouth Ligin Yeni Ekibi

Bournemouth, bu sezon Premier Lig’in yeni takımlarından biri. Geçen sezon İngiltere Championship’de şampiyon Fulham’ın ardından sezonu 2. sırada tamamladılar ve Premier Lig’e doğrudan çıktılar. Kadrosunu büyük ölçüde koruduklarını belirtelim. Transfer döneminde Middlesbrough’dan Marcus Tavernier, Blackburn Rovers’dan Joe Rothwell ve West Ham’dan ise Ryan Federicks’i kadrosuna kattılar. Premier Lig’de ilk hafta ise Aston Villa’yi konuk edecekler. Maç öncesinde Bournemouth’da Ryan Fredericks ve Joe Rothwell sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

Aston Villa Umutlu

Aston Villa, geçtiğimiz sezon Premier Lig’de kötü bir sezon geçirdi. Steven Gerrard yönetiminde ligi 14. sırada tamamladılar. Kadro kaliteleri ile sıralamadaki yerleri birbiriyle örtüşmedi desek yanlış olmaz. Transfer döneminde Marsilya’dan Boubacar Camara, Sevilla’da Diego Carlos ve Ludwig Augistisson, Barcelona’dan Coutinho ve Roma’dan kaleci Robin Olsen’i kadrosuna katan Aston Villa’da Trezeguet, Wesley, Conor Hourihane, Matt Targett ve Carney Chukwuemeka ise takımdan ayrıldı. Premier Lig’de sezonun ilk haftasında Bournemouth’a konuk olacak Aston Villa’da hedef galibiyet.

Bournemouth – Aston Villa Maç Bilgileri

Bournemouth – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect kanalından izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Ryan Fredericks ve Joe Rothwell sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Buornemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Kortney Hause, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Philip Coutinho, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Bournemouth, sezona galibiyet ile başlamak istiyor. Aston Villa ise hücum hattını büyük ölçüde korumayı başardı. Watkins önderliğin de geçen sezon hücümda etkili işlere imza attılar. Vitality’de hem Bournemouth hem de Aston Villa’dan gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bournemouth, sürpriz yaptı. Aston Villa’yı 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular.