Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Bayern Münih İddaa Tahmini 05.08.2022

5 Ağustos Cuma akşamı bizleri Almanya Bundesliga sahnesinde, Eintracht Frankfurt ile Bayern Münih‘in 3 puan mücadelesi bekliyor. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak olan ilk hafta mücadelesinin başlama saati ise 21:30.

Bets10, Frankfurt galibiyetine 6.50, beraberliğe 5.50, Bayern Münih galibiyetine ise 1.42 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.48, KGYOK 2.65 oran kazandırıyor.

Avrupa Şampiyonu Eintracht Frankfurt

Oliver Glasner önderliğinde tarihi bir başarıya imza atan Frnakfurt, yeni sezona Avrupa şampiyonu olarak başlarken, DFB Kupası 1. Tur kapsamında konuk olduğu Magdeburg deplasmanından 4-0’lık galibiyetle döndü. Geçen sezon Bundesliga’da aradığı başarıyı bulamayan ve orta sıralarda yer alan Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi’nde ise namağlup performansıyla kupanın sahibi oldu. Yeni sezon öncesi Jens Petter Hauge, Lucas Alario, Mario Götze, Jakic, Smolcic ve Kolo Muani transferleriyle kadrosunu güçlendiren Frankfurt, ilk maçında yeni sezona hazır bir görüntü sergiledi. Bundesliga’da sezonu son şampiyon Bayern Münih karşısında açacak olan Frankfurt, ilk zorlu sınavından başarıyla çıkmak istiyor.

Bayern Münih Etkisi Devam Ediyor

Almanya Bundesliga’da son 10 yılın şampiyonu Bayern Münih, yeni sezona yeni transferleriyle harika bir başlangıç yaptı. Genç teknik adam Nagelsmann ilk sezonda takımını şampiyonluğa taşırken, yeni sezon ise Süper Kupa zaferiyle başladı. Lewandowski’nin gidişiyle birlikte hücum hattında neler yapacağı merak konusu olan konuk ekip, Leipzig karşısında 5-3’lük galibiyetle Süper Kupa’nın sahibi oldu. Matthijs de Ligt ,Sadio Mane, Mathys Tel ve Ryan Gravenberch gibi önemli takviyelerle kadrosunu güçlendiren Münih cephesinde, Mane çıktığı ilk maçta golünü attı. Bayern Münih en önemli yıldızını kaybetse de, tekrar şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu ilk 90 dakikada ispatladı. Sezona harika başlayan Bayern, Frankfurt deplasmanında galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Frankfurt – Bayern Münih Maç Bilgileri

Frankfurt – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt cephesinde Jerome Onguene, Buta, Hrustic, Kolo Muani’nin sakatlıkları devam ediyor. Smolcic ise kart cezalısı. Bayern Münih takımında ise  Eric Choupo-Moting, Sarr, Goretzka’nın sakatlıkları devam ediyor. Coman ise kart cezalısı.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Timothy Chandler, Obite Evan N’Dicka, Luas Melo, Sebastian Rode, Jens Hauge, Daichi Kamada, Jesper Lindstom, Ansgar Knauff, Filip Kostic, Santos Borre.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Benjamin Pavard, Matthijs de Ligt, Dayot Upamecano, Lucas Hernandez, Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Leroy Sane, Thomas Müller, Mane.

İddaa Tahmini

Sezona fırtına gibi bir giriş yapan Bayern Münih, yeni transferleriyle Süper Kupa’nın sahibi oldu. Bayern’in yoluna tam gaz devam edeceğini ve farklı galibiyetlerine Bundesliga’nın ilk haftasında devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.59

Bets10 Oranı: H2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-6

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’nın son şampiyonu Bayern Münih, yeni sezona tam yarım düzine golle başladı. Konuk ekip Frankfurt deplasmanından 5 farklık galibiyetle dönmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.