Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Chelsea İddaa Tahmini 06.08.2022

İngiltere Premier Lig’de ilk haftanın önemli maçlarından biri. Chelsea deplasmanda, Everton ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.30’da start alacak mücadele Beın Sports kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Everton ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Everton kazanır 5.20, beraberlik 3.90, Chelsea kazanır ise 1.72 olarak açıklanmış.

Everton Güç Kaybetti

Everton, takımının en önemli oyuncularından biri olan Richarlison, Tottenham’a transfer oldu. Everton’ın hücumda güç kaybettiği aşikar bir durum. Richarlison’un yerine ise şimdilik herhangi bir aksiyon almadılar. Premier Lig’de geçen sezonkümede kalma savaşı veren ve ligde kalan Everton, Premier Lig’in ilk haftasında Goodison Park’ta Chelsea ile karşılaşacak. Geçen sezon Stamford Bridge’de oynadıkları maçta Everton ile 1-1 berabere kalmışlardı. Yeni sezonun ilk haftasında Chelsea maçı öncesinde Everton’da Andre Gomes’in sakatlığı devam ediyor.

Chelsea’de Hedef 3 Puan

Chelsea, geçtiğimiz sezon Premier Lig’i 3. sırada tamamlamıştı. Şampiyonluk yarışında Manchester City ve Liverpool’un gerisinde kaldılar. Thomas Tuchel yönetiminde yoluna devam eden Maviler, Premier Lig’de yeni sezonun ilk haftasında Everton’ın konuğu olacak. Manchester City’den Raheem Sterling, Napoli’den Koulibaly, Aston Villa’dan Carney Chukwuemeka ve Chicago’dan ise Gabriel Slonina ile kadrosunu güçlendiren Chelsea’de Antonio Rüdiger ve Andreas Christensen ile de yollar ayrıldı. Chelsea, maçın net favorisi. Goodison Park’ta zorlanmadan kazanacaklarını düşünüyorum.

Everton – Chelsea Maç Bilgileri

Everton – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Andre Gomes’in sakatlığı devam ediyor.

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Yerry Mina, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Ben Godfrey, Abdoulaye Doucoure, Dele Alli, Donny van de Beek, Demarai Gray, Dominic Calvert Lewin

Chelsea’nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Kalidou Koulibaly, Marcos Alonso, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Raheem Sterling, Kai Havertz, Timo Werner

İddaa Tahmini

Chelsea, maçın net favorisi. Hücum hattına Manchester City’den Raheem Sterling’i de kattılar. Zaten güçlü bir kadroları vardı. Everton’ı deplasmanda mağlup etmelerini bekliyorum. Maviler kazanır ve sezona 3 puan ile başlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Jorgingo attı, Chelsea kazandı. Penaltı golüyle Everton’ı 1-0 mağlup eden Maviler, sezona 3 puan ile başladı.