İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.08.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

İstanbulspor – Trabzonspor: 2.5 ÜST, 1.59 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; İstanbulspor, geçtiğimiz sezonun TFF 1. Lig’de play off şampiyonuydu. Finalde karşılaştıkları Bandırmaspor’u 2-1 mağlup eden İstanbulspor, Süper Lig’e yükselen 3. takım oldu. Transfer döneminde 2o oyuncu ile kadrosunu güçlendiren İstanbulspor, Kavala’da Patrick Ebert ve New York Red Bulls’dan ise kaleci David Jensen’i transfer etti. Bu sezon öncelikli hedefi ligde kalmak olan İstanbulspor, ligin ilk haftasında Trabzonspor’u konuk edecek. Maç öncesinde İstanbulspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Trabzonspor, yeni sezona yine kupa ile başladı. Süper Lig’de geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bordo Mavililer, geçtiğimiz hafta ise Türkiye Süper Kupası’nda Sivasspor’u 4-0 mağlup ettiler ve şampiyonluğa ulaştılar. Bu sezon Süper Lig’de şampiyonluğun yine favorilerinden biri olan Tranbzonspor, ligin ilk haftasında İstanbulspor deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Trabzonspor’da Bruno Peres, Hüseyin Türkmen ve Marek Hamsik’in sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almadıklarını belirtelim. Trabzonspor, maçın favorisi. Sivasspor’u Süper Kupa’da 4-0 ile geçerek şampiyonluğa ulaşmışlardı. İstanbulspor karşısında da galibiyete yakın taraflar. Gollü ve zevkli bir sezon açılışı olur. En az 3 gol izleriz.

Crystal Palace – Arsenal: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.86 (Bets10) ; Crystal Palace, bu sezon için kadrosunu büyük ölçüde kourdu. Geçen sezon süre alan Cheick Kouyate dışında önemli bir kayıp yaşamadılar. Bayern Münih’den Chris Richards, Derby County’den Malcolm Ebiowei ve Lens’den ise Cheick Kouyate ile kadrosunu güçlendiren Crystal Palace, yeni sezonda da hedefini üst sıralar olarak belirledi. Premier Lig’de yeni sezonun ilk haftasında Arsenal’ı konuk edecek Crystal Palace’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Arsenal, geçtiğimiz sezonu Premier Lig’de 5. sırada tamamladı. Son haftalarda yaşadıkları puan kayıpları ile Şampiyonlar Ligi biletini, ezeli rakibi Tottenham’a kaptıran Mikel Arteta’nın öğrencileri, bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde boy gösterecek. Transfer döneminde Zinchenko, Gabriel Jesus ve Fabio Vieira gibi kaliteli isimleri kadrosuna katan Arsenal, iddiali bir kadro kurmaya çalışıyor. Lacazette, Nuno Tavares ve Bern Leno ise takımdan ayrılan isimler oldu. Premier Lig’de yeni sezonun ilk haftasında Crystal Palacae’a konuk olacak Arsenal, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Taraf bahsi açısından riskli bir karşılaşma. Arsenal, hücuma önemli takviyeler yaptı ama geçen sezon savunmada sıkıntı yaşamışlardı. Crystal Palace, üretken bir takım. Önemli gol silahları var. Crystal Palace’da iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.62

Bets10 Bahis Oranı: 37.20