TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Trabzonspor Bahis Tahmini 05.08.2022

Türkiye Süper Lig sahnesinde yeni sezon heyecanı başlarken, ligin yeni temsilcisi İstanbulspor ile son şampiyon Trabzonspor kozlarını paylaşacak. 5 Ağustos Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak mücadeleyi, beIN SPORTS 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bets10, İstanbulspor galibiyetine 5.00, beraberliğe 4.00, Trabzonspor galibiyetine ise 1.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.84, 2.5 Alt 2.06 oran kazandırıyor.

İstanbulspor Transferde Etkisiz

İstanbulspor cephesinde Süper Lig hasreti sona ererken, yeni sezon öncesi finansal zorluklar yaşayan ev sahibi, kadrosunu güçlendirmekte yetersiz kaldı. 17 yıl sonra Osman Zeki Korkmaz yönetiminde lige geri dönmeyi başaran İstanbulspor, Süper Lig’de ilk haftaya girilirken, sadece David Jensen ve Patrick Ebert’i renklerine bağlayabildi. Alperen Uysal ve Emrecan Uzunhan gibi 2 genç yıldızını kadrosunda tutmayı başaramayan ev sahibi, yeni sezonda en zayıf halkalar arasında gösteriliyor. Son şampiyon Trabzonspor’u sahasında konuk edecek olan İstanbulspor, yeni sezona sürpriz bir galibiyetle başlamak istiyor.

Trabzonspor Tarih Yazdı

Türkiye Süper Lig şampiyonu Trabzonspor’da yeni sezon Süper Kupa zaferiyle başladı. Abdullah Avcı yönetiminde 3 büyükleri geride bırakarak şampiyonluk kupasını kaldıran Bordo Mavililer, 38 yıllık hasrete son vermeyi başarmıştı. Yeni sezonda ise Sivasspor’u deplasmanda 4-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Trabzonspor’da, Cornelius etkisi devam ederken, hazırlık maçlarında sergilediği etkisiz futbolla kafalarda soru işareti yaratan konuk ekip, ilk resmi maçından geçer not aldı. Transfer döneminde Trezeguet, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Larsen ve Denswil’i kadrosuna katan Trabzonspor’da, Kardeşler, Yunus Malli, Gervinho, Anthony Nwakaeme, Abdülkadir Parmak ve Flavio gibi önemli isimler ise takımdan ayrıldı. Karadeniz ekibinin yoluna güçlenerek devam ettiğini söyleyebiliriz. Ligin yeni temsilcisi İstanbulspor karşısında galibiyetin favorisi olarak gösterilen Trabzonspor, hücum hattıyla güven veriyor.

İstanbulspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Bruno Peres, Hüseyin Türkmen ve Marek Hamsik’in sakatlıkları devam ediyor.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Eduard Rroca, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Stefano Denswil, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Abdülkadir Ömür, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Edin Visca, Andreas Cornelius.

İddaa Tahmini

Son şampiyon Trabzonspor, yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yaparken, golcüleriyle harikalar yaratmaya devam etti. Trabzonspor bu hafta tek başına dahi 2.5 gol barajını aşmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.59

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Cornelius ve Denswil’in golleriyle deplasmanda kazanan Trabzonspor, son şampiyon olarak Türkiye Süper Lig’e iyi bir başlangıç yaparken, İstanbulspor ise lige mağlubiyetle başladı.