Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Ajaccio İddaa Tahmini 05.08.2022

5 Ağustos Cuma akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde yeni sezon heyecanı başlarken, Lyon evinde Ajaccio’yu konuk edecek. beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadele Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak.

intobet, Lyon galibiyetine 1.37, beraberliğe 4.95, Ajaccio galibiyetine ise 8.90 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.22, beraberliğe 4.45, konuk ekibe ise 6.76 oran veriyor.

Lyon Golcülerine Güveniyor

Lyon cephesinde Peter Bosz dönemi devam ediyor. Geçen sezon Fransa Ligue 1’de üst sıralardan uzak kalan ve 8. sırada yer alan ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’nde ise çeyrek finalist olmayı başardı. Sezonu kupasız kapatan ve Avrupa macerasından uzak kalan Lyon, rotasını tamamen Fransa Ligue 1’e çevirdi. 5 isimle yeni sezon öncesi yollarını ayıran ev sahibinde önemli bir ayrılık yaşanmazken, Johann Lepenant, Nicolás Tagliafico, Alexandre Lacazette, Corentin Tolisso ve Rémy Riou transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. 8 hazırlık maçından 4 galibiyet, 3 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Lyon, son sınavına İnter karşısında çıkarken, mücadele 2-2’lik beraberlikle sona erdi. Lyon hazırlık maçlarında savunmada önemli açıklar verirken, hücum hattında ise son derece etkiliydi.

Ajaccio’da Hasret Sona Erdi

Fransa Ligue 2’de geçtiğimiz sezon şampiyonluk mücadelesi veren Ajaccio, şampiyon Toulouse’nin gerisinde kalsa da, Olivier Pantaloni önderliğinde Ligue 1 hasretine son verdi ve 8 yıl aranın ardından lige geri döndü. 8 yıl önce göreve teknik adam Pantoloni, güveni boşa çıkarmadı. Transfer döneminde tecrübeli isimlerle kadrosunu güçlendirmeye çalışan konuk ekip, şu ana kadar Mayembo, Clement Vidal, Romain Hamouma, Tohmas Mangani ve Mickael Alphonse’yi kadrosuna kattı. Geçen sezonki kadrosunu büyük ölçüde koruyan Ajaccio, yeni sezonu zor bir deplasmanda açacak. Kadro kalitesi olarak henüz Ligue 1 sahnesi için güven vermeyi başaramayan ligin yeni temsilcisi, ligde kalmak için iyi bir mücadele ortaya koymak zorunda.

Lyon – Ajaccio Maç Bilgileri

Lyon – Ajaccio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon cephesinde  Henrique Silva kart cezalısı.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Da Silva, Milagres, Nicolás Tagliafico, Malo Gusto, Lukeba, Bruno, Thiago Mendes, Paqueta, Moussa Dembele, Tino Kadewere.

Ajaccio'nun 11’i Belli mi?

Ajaccio’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Leroy, Diallo, Clément Vidal, Avinel, Mickaël Alphonse, Nouri, Coutadeur, Marchetti, Cimignani, El Idrissy, Courtet.

İddaa Tahmini

Avrupa’da mücadele etmeyecek olan ve Fransa Ligue 1’de üst sıraları hedefleyen Lyon, güçlenen kadrosuyla yeni sezona iyi bir başlangıç yapacaktır. Ev sahibinin ilk haftadan rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.78

intobet Oranı: H1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lyon 10 kişiyle iç sahada kazandı. Ev sahibi 2 golle galip gelmeyi başarırken, Ajaccio ise deplasmanda 10 kişiyle 1 gol buldu ve mağlubiyetten kurtulamadı.