Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Nottingham Forest Bahis Tahmini 06.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Ligin yeni takımı Nottingham Forest deplasmanda, Newcastle United’a konuk olacak. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports MAX 1 kanalından ekranlara gelecek.

Newcastle United ve Nottingham Forest arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Newcastle United kazanır 1.68, beraberlik 3.95, Nottingham Forest kazanır ise 5.40 olarak açıklanmış

Newcastle United’da Hedef 3 Puan

Newcastle United, geçtiğimiz sezon Premier Lig’de iyi bir performans göstermişti. Eddie Howe’un takımın başına geçmesiyle silkelendiler ve kümede kalmaktan kurtuldular. Eddie Howe, takıma sezon başında gelse, Newcastle United için ilk 6 bile sürpriz olmayabilirdi diye düşünüyorum. Transfer döneminde Lille’den Sven Botman, Aston Villa’dan Matt Targett ve Burnley’den kaleci Nick Pope’u kadrosuna katan Newcastle United, Dwight Gayle, Isaac Hayden ve Jeff Hendrick ile de yollarını ayırdı. Premier Lig’in ilk haftasında Nottingham Forest’ı konuk edecek Newcastle United’da Jonjo Shelvey’in sakatlığı bulunuyor.

Nottingham Forest Yıllar Sonra Premier Lig’de

Nottingham Forest, bildiğimiz gibi geçen sezon İngiltere Championship’de mücadele ediyordu. Sezonu 4. Sırada tamamladılar ve play off’a kaldılar. Play off finalinde Huddersfiel’ı 1-0 ile geçen Nottingham Forest, uzun bir aradan sonra Premier Lig’e merhaba dedi. Transfer döneminde Union Berlin’den Taiwo Awoniyi, Liverpool’dan Neco Williams, Stuttgart’dan Orel Mangala, Mainz’den Moussa Niakhate, Troyes’den Giulian Biancon, Burnley’den kaleci Wayne Hennessey ve Bayern Münih’den Omar Richards’ı kadrosuna kattılar.

Newcastle United – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Newcastle United – Nottingham ForestMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Jonjo Shelvey’in sakatlığı bulunuyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Saint Allan Maximin, Joelinton

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Sam Surridge, Brennan Johnson

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek.  Ligin yeni takımı Nottingham Forest, kaliteli ayaklara sahip. St. James Park’da gol bulabilirler. Her iki takımda skor üretmeye yakın.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.81

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.94

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United, hata yapmadı. St. James Park’da konuk ettikleri Nottingham Forest’ı 2-0 ile geçtiler.