Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Southampton İddaa Tahmini 06.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Tottenham iç sahada, Southampton’ı konuk edecek. Zorlu mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Tottenham ve Southampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Tottenham kazanır 1.37, beraberlik 5.40, Southampton kazanır ise 8.60 olarak açıklanmış.

Tottenham’da Richarlison Cezalı

Tottenham, Premier Lig’de yeni sezonun ilk haftasında Southampton’ı konuk edecek. Geçen sezon Premier Lig’i 4. Sırada tamamlan Londra ekibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı elde etmişti. Bu sezon da Antonio Conte yönetiminde ilk 4 içinde yer almak istiyorlar. Transfer döneminde Ivan Perisic, Clement Lenglet, Yves Bissouma, Richarlison Dejed Spence gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Tottenham, kadrosuna güç kattı. İlk hafta Southampton’ı konuk edecek Tottenham’da Richarlison kart cezalısı. Oliver Skipp’in ise sakatlığı bulunuyor.

Southampton Sürpriz Peşinde

Southampton, geçtiğimiz sezon Premier Lig’de kümede kalma savaşı vermişti ve ligde kalmayı da başardılar. Ralp Hasenhüttl yönetiminde düşme hattının 5 puan üzerinde sezonu tamamlayan Southampton, yeni sezona ise Tottenham maçı ile merhaba diyecek. Gavin Bazumu, Romeo Lavia, Sekou Mara, Armel Bella Kotchap ve Joe Aribo ile kadrosunu güçlendiren Southampton, Fraser Forster ve Shane Long ile de yollarını ayırdı. Tottenham maçı öncesinde Southampton’da eksik bulunmuyor.

Tottenham – Southampton Maç Bilgileri

Tottenham – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Richarlison kart cezalısı. Oliver Skipp’in ise sakatlığı bulunuyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ryan Sessegnon, Davinson Sanchez, Ben Davies, Eric Dier, Emerson Leite, Pierre Emile Hojbjerg, Dejan Kulusevski, Rodrigo Bentancur, Heung Min Son, Hary Kane

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters,, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Che Adams, Adam Armstrong, Sekou Mara

İddaa Tahmini

Tottenham, geçen sezonu 4. Sırada tamamladı ve Şampiyonlar Ligi biletini kaptı. Bu sezon da ilk 4 yarışında olmaları bekleniyor. Hücum hattına yaptıkları Richarlison takviyesi ile daha da güçlendiler. İlk hafta Southampton karşısında kazanarak 3 puan ile başlarlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.37

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, farklı kazandı. Southampton karşısında geriye düştüler ama çabuk toparlandılar. Rakibini 4-1 mağlup eden Londra ekibi, sezona 3 puan ile başladı.