Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Freiburg İddaa Tahmini 06.08.2022

beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından 6 Ağustos Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga‘nın ilk hafta mücadelesinde, Augsburg ile Freiburg karşı karşıya gelecek.

intobet, Augsburg galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.60, Freiburg galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.89, 2.5 Alt 1.96 oran kazandırıyor.

Augsburg Galibiyetle Başladı

Augsburg cephesinde yeni sezon teknik adam değişikliğiyle başladı. Geçen sezon kümede kalma mücadelesi veren ev sahibi, 5 puan farkla düşme tehlikesinden kurtulurken, Markus Weinzierl ile yollar ayrıldı. Yeni sezonda ise göreve Enrico Maaßen’i getiren Augsburg, yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta Bölgesel Lig takımlarından BW Lohne’yi depalsmanda 4-0 mağlup ederek, DFB Kupası’nda 2. Tur biletini cebine koydu. Transfer döneminde Arne Maier, Elvis Rexhbecaj, Ermedin Demirovic ve Maximilian Bauer’i kadrosuna katan ev sahibi, hem savunma hem de hücum hattını güçlendirdi. Sezona iyi bir başlangıç yapan Augsburg, yeni hocasıyla galibiyetlerine Bundesliga’da devam etmek istiyor.

Freiburg Yeni Sezona İyi Hazırlandı

Geçen sezon Almanya Bundesliga’yı 6. olarak noktalayan Freiburg, kendisini üst sıra hedefine taşıyan Christian Streich yönetiminde yoluna devam ediyor. Konuk ekip transfer döneminde Ritsu Doan, Kofi Kyereh, Matthias Ginter ve Michael Gregoritsch’i renklerine bağlarken, güçlenerek yoluna devam ediyor. Hazırlık maçlarında bileği bükülmeyen Freiburg, 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik alırken, son 4 maçından galip ayrılarak yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. İlk resmi maçına Almanya DFB Kupası’nda çıkan konuk ekip, Kaiserslautern deplasmanından tur biletiyle döndü. Normal süresi 1-1’lik beraberlikle sona eren mücadelede, galibiyeti uzatma dakikalarında bulan Freiburg, galibiyet adına zorlansa da, özellikle oyuncu değişikliklerinin ardından 2. yarıda etkiliydi. Frebiurg galibiyetlerine Bundesliga sahnesinde devam etmek istiyor.

Augsburg – Freiburg Maç Bilgileri

Augsburg – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Framberger, Gouweleeuw, Iago, Oxford, Dorsch, Fredrik Jensen, Vargas, Ermedin Demirovic, Zeqiri, Pepi.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Benjamin Uphoff, Gulde, Koray Günter, Lienhart, Kübler, Woo-Yeong, Grifo, Haberer, Sallai, Nils Petersen, Vincenzo Grifo.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da iyi bir sezonu geride bırakan ve yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiren Freiburg, teknik adam değişikliğine giden Augsburg karşısında sezona galibiyetle başlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.91

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg rahat bir galibiyetle yeni sezona başladı. 4 golle deplasmandan 3 puan almayı başaran Freiburg, Augsburg’a gol şansı dahi tanımadı. Kazananları tebrik ederiz.